Regnbågsfärger

SItter och funderar på om jag ska vara lite impulsiv och färga håret brunt imorgon/på måndag. Okej, kanske inte så impulsivt om jag sitter och tänker på det men haha. För igentligen är dte ju blondt det ska bli .. Riktigt blondt den här gången. Kanske ska tona brunt då.. Så slipper jag all äcklig utväxt eftersom jag har bestämt att jag ska låta allt växa ut in jag blonderar igen. Tror inte mitt hår mår speciellt bra av det igentligen men jaja. "Vill man vara fin får man lida pin" eller hur är det dom säger? Haha. Vad tycker ni? Brunt tills det växt ut, eventuellt rött någon gång med och sedan superblondt. Blondare än vad jag har/hade. Mm, respons tack? :D


Huvudstaden

What a day, what a day! Hahaha. Mina ben är helt döda nu vilket int ekänns bra osv. men det var en lyckad dag tycker jag väl :D

Dagen började klockan 5.30 då jag steg upp och klädee på mig och fixade mig. Först åkte vi och hämtade Lisa och sedan bar det av mot perrong 3. Vi steg på tåget, fick bra platser vid ett fyrbord och så. Lisa och jag hade trevligt på tåget och några timmar senare stannade vi på Stockholm C. Staden skulle inte öppna förens om kanske trekvart så vi bestämmde oss för att kika runt lite och ta en latte. Sagt och gjort. Min latte smakade konstigt men det gjorde inte så mycket för vi hade mycket trevligt i solen i alla fall. Vi gick ner till vattnet och kollade på kungar och var snygga i våra solglasögon osv osv innan affärerna öppnade.

Först besökte vi Zara där jag hittade en jättefin jeansklänning men jag hade ingen lust tat betala 400 spänn för den :( Sedan gick vi omkring på staden ett tag innan vi kom till Weekday. Provade ett par blå jeans ca. 100 gånger innan jag bestämmde mig för att köpa dom! :D Eftere det tänkte vi gå till Pizza Hut och äta (tjockisar vi är, leler ja jag i alla fall) men så blev det inte. Istället hamnade vi på Tacobar, som för övrigt hade äcklig köttfärs till sina tacos :(

Efter att vi hade käkat bestämmde vi oss för att ta söderut, mot götgatan och det. Sagt och gjort strosade vi runt lite i Gamla Staden, köpte bl.a. Hagnesta Hill på engelska, innan vi kom fram till Söder. Där kilade vi in på lite olika secondhandbutiker samt Monki, Weekday och alla de andra affärerna som ligger där. Vi tog oss också en tur lite längre ner på gatan (eller upp först sen ner, haha) och hamnade på Medborgarplatsen. Där gick vi in i Saluhallen och hittade världens roligaste butik, The English Shop! Eller okej, världens roligaste var kanske att ta i, men dom hade Jellybelly's och massor med annat engelskt godis och superfina tekannor osv osv. Köpte lite Jellybellys och en Körsbärscola innan vi bestämmde oss för att gå tillbaka. Jag ville ingentligt på Håkans skivsignering men mitt sällskap var inte så pepp på det :(((( Fast finaste, snällaste Kamilja fixade en autograf åt mig! Ahh, hon är så snäll den tjejen alltså!

Vi hade inga sepciella ställen vi ville till så vi gick längs "stranden" tillbaka till staden. Vi gick igenom "slottsgården" och där hade vi mycket kul åt vakterna som stod där. Dom hade för övrigt kaffepaus vilket vi tyckte var lite konstigt. Ska inte dom stå på vakt hella tiden eller? Aja. Sedan gick vi tillbaka in till staden och så ville jag till Zara igen (då jag påstod att den Zara var mycket bättre osv.) så då tog vi en snabbis dit. Haha. Efter en stressig provning av fina tröjor (som tyvärr hade konstig modell..) begav vi oss ner mot centralen igen. Där kilade vi in på McDonalds (som sagt, tjockt) och köpte mat och gick på toan. Haha. Vi gick till pressbyrån också och köpte tidningar. Och justja! På vägen tillbaka såg vi Josefin Crafoord! Det var ascoolt och så, men dumma som vi var gick vi inte fram till henne :( Okej, jag mpåste erkönna att jag inte är något speciellt The Voice-fan men det var coolt i alla fall!
Efter att ha gått tillbaka till McDOnalds för att faktsist äta av maten vi köpt gick vi på tåget. Det var redan jättefullt, men vi hade nog ganska mycket tur ändå, även fast vi fick osköna platser på sidan. Efter några hållplatser hade en del folk gått av så vi letade upp platser vid ett fyrbord lite längre fram i tåget. Där satt vi och hade trevligt, speciellt kul var dom avklippta skorna i skoreklamen och den gloende tanten. Hahah. Efter en stund var Lisa tvungen att gå på toan så vi gick igenom precis hela tåget för att hitta en toa som inte stank/var ur funktion. Det misslyckades, men som tur var var vi nästan hemma.

När vi kom till våran hållplats steg vi av och började gå mot bilen som stog en liten bit bort. Vi skjutsade hem Lisa samtidigt som jag började spela Hagnesta Hill, engelska versionen i bilen. Måste säga att till en början var det nästan en besvikelse. Inte alls samma textkvalitet osv. Men jo, den var helt ok. Jocke fick inte till hans sound lika bra på engelska tyckte pappa och det kan jag nästan hålla med om. Ta det inte fel, den var inte alls dålig! Tvärtemot var det lite spännande att höra Jocke och grabbarna på engelska. :D
Det blev inte så många inköp idag konstaterade jag när jag kom hem. Lisa köpte en asfin tröja, Jellybelly's, ett armband samt mat och jag köpte ett par jeans, en skiva då och Jellybelly's. Och mat. Mycket trevlig dag i alla fall! Måste göras om snart, väldigt snart! Vad har ni själva gjort idag? Ha det så bra!
(det står antagligen att det här inlägget är publicerat den 29de men den är skriven som att det var den 28de jag skrev den, vilket större delarna också är)


a

Tea for one

Sitter här och dricker te och kollar på TV. Självklart går dte bara urdåliga program som "ordjakten" eller varför inte lite gammal hederlig reklam? Tror jag ska sätta på en film istället. Det blev ingen Lovisa idag, för vi skulle bara kunnat ses i kanske en och en halv timme. Det blir nästa vecka i alla fall :) Så det blir väl att ta det lungt mest hela dagen istället. Och imrogon bär det av till Stockholm! Yeyyeyyey! Hehe. Glad är jag! Hahha. Mewnnu ska jag se på en film alternativt leta upp ett bra program på TV. Något tips någon? Ha det!


a

Glada tjejen!

Okej, nu är jag glad! På fredag bär det av till huvudstaden tillsammans med Lisa! Och just nu spelar det ingen roll att jag kommer dö av att gå upp för tidigt osv. Jag är glad! Hehhehe! Ha det bäst!


en glad a

Härmar Lisan lite..

Jag är med i en tävling nu för att hjälpa en tjej att vinna en tävling. Tjejen är Louise Adolphson och ni kan rösta på hennes här. Det enda man ska göra är att rösta på hennes och länka. Besök hennes också blogg också: http://rightnow.tjejsajten.se/ . Ha det bra! :D





Den som vinner får:

En Zeno
Zeno är en apparat mot finnar värd 4000 kr.

♣ Ett nitarmband från cocoo.se i orange

♣ Ett gelenagelkit från Depend, ögonfransfärg i färgen brun-sv art samt 10 stycken nagellack.

♣ En klocka från Tritoni

♣ En trippelögonskugga, ett hallonrosa läppglans, bodyskimmer puder med stora puderborste från Isadora

♣ Ett svart, smalt nitskärp från Lindex

♣ Schampo, balsam och styling från Matrix's Vavoom serie

Downtown

Asså fan vad ledsen jag blir! :''''( Jag hade skrivit mitt hittils längsta inlägg och sedan när jag trycker på "publicera" jo men vad händer? Såklart loggas jag ut och när jag logagr in igen så är det inte sparat. Jävla skitblogg! :@@@@@@@ Men jag ska göra mitt bästa för att skriva ett minst lika långt! :'(

Dagen började med att Agnes, som sovit här, och jag gick upp och fixa frukost och grejade runt halv elva. Sedan for vi till staden och anlände ca. 13.00. Haha. Klockan två skulle jag klippa mig. Sagt och gjort gick vi till frisören. Jag blev väl ganska nöjd tror jag. Både och på något vis :) Resultatet kommer väl upp här snart tror jag (om inte annat på min bilddagbok under namnet rainbowroad, man måste vara inloggad för att se den dock). Efter att jag hade klippt mig drog vi ner mot staden igen. Agnes köpte ett linne och jag köpte en svart tjocktröja, en singel med bästa herr Lindh och ett par rutiga skor från Monki (bilden. Edit: mähä, inte ens en bild fick jag! Edit2: Okej, jag kanske fick en bild då). Och sedan mat och en festis med. Oh, festis, tror jag ska gå och dricka upp det sista av den nu. Haha.

På tal om Lasse Lindh. Jag tror att jag har blivit lite kär i honom. Och framför allt: i hans musik. Den mannen alltså <3 Tog en tur in på Åhlens för att titta efter hans nya skiva men icke san icke, inte fanns den inte. Däremot fanns det Håkanskivor för bara 79 spänn men jag kände mig fattig så det blev ingen sådan. Antagligen går jag dit en sväng imorgon eller på lördag. Lalalallaa.

Nu är snart påsklovet slut :( Fast jag har ganska bra planer för den restrerande delen. Imorgon blir det att träffa bästa Lovisan och på fredag blir det förhoppningsvis Stockholm. På lördagsdagen vet jag inte vad jag ska göra. Om någon har lust att ta en fika är det bara att säga till! Det var alldeles för länge sedan för min del. På lördagskvällen ska jag i alla fall träffa Kiki. Vi ska sova över och kanske kolla lite film och såndant mys. På söndagen ska jag väl först va lite med Kiki då, men hon kunde inte va så länge tror jag? På eftermiddagen blir det väl att plugga en del. Ska göra färdigt det sista på Shakespeare eftersom jag inte hunnit med det. Jag hade tänkt göra det innan skolan förra torsdagen men eftersom jag var sjuk då blev det inte så. Istället sparar jag godingarna till sist (jag är så seriös). Justja! Jag måste göra nån ful/äcklig ost också. Eller föresten! Det var tills på måndag och dp har vi studiedag. Perfekt timing. Någon som vill dela mitt plugghelvete på söndag? Delad glädje dubbel glädje, eller vad är det dom säger?

Okej, det här inlägget måste vara rekord alltså. Tror att det är ungefär lika långt som mitt försvunna inlägg. Tji fick dom! Hoppas bara att det är någon som orkar läsa allt..? Nu ska jag i alla fall ta och fixa lite te och ta ett äpple. Haha. Ha det så bra!


a






Filmkväll

Nu är Agnes här, som hon har varit i några timmar nu :) Vi har sett film och grejer och imorgon bär det av till staden! Må så gott.


a



Promenix

Jag kom precis hem från en promenad. I över 1 timme var jag ut. Okej, det där var nästan rekord. Men det var jätteskönt ute, solen lyste och jag åt på ett jättegott äpple. Solen lyste kanske lite för mycket först, det stack i dom och jag fick tårar, men det gick över efter en stud. Istället kom en lukt av hästbajs över mig men också den försvann. Det var jättskönt att gå, ändå tills jag skulle vända. Jag har nog aldrig riktigt fattat det där med "gå bara så långt så att du orkar gå tillbaka" men jag kom till baka i alla fall, även fast det gick mycket segare det hållet. Haha. Nu ska jag nog ta en kopp te och spana efter lite katalogkläder. Ha det!


a


Godmorgon världen!

(inte för att jag ens är i närheten av att min blogg läses av "världen" men i alla fall)
Idag gick jag upp runt elva, jag hatar att sova för länge! De flesta av mina vänner älskar att sova länge men jag avskyr att vakna runt 1-2 på dagen. Allting blir så sjukt segt då! Då orkar jag inte gör nånting på hela dagen och hur kul är det lixom? Nej fy fan för det. Elva är lagom! Haha, vilken tönt jag känner mig som nu :(
Idag blir antagligen en ganska seg dag, ska ta en promenad snart tror jag. Jag gillar promenader när det är snö ute. Så länge det inte är för kallt eller för blött :) Vad ska nu göra idag? Nu ska jag väl gå och fixa mig. Ha det bra!


a

Myseftermiddag

Kom nästan precis från TV:n. Det gick en ganska bra film på 4an, Truman show. Den var helmysig och jag åt ostmackor och drack te till, bästa avkopplingen vill jag säga! Och nu så har jag inget speciellt för mig, funderar på om jag borde läsa lite ur Oliwer Twist, som Lisa säger att vi ska ha läst ut veckan efter påsklovet. Jag har inte börjat ens, kul.  Dessutom har jag kommit fram till att det antagligen är en ganska tråkig bok, när till och med våran svenskalärare påpekade det. Men men, det är försent att backa nu. Annars är jag helt fri ikväll om någon vill hitta på något! Må gott!


a

Snöbollar och oväder

Kom ganska nyligen hem från en promenad i snöyran. Min promenadkompis var Julia, fast hon har åkt hem nu. Det var mycket mysigt när det snöade och faktist inte alls så kallt som man kunnat tro. Lite småblött blev det väl men inte alls som han hade kunnat tänka sig. Som min mor sa "Jag fattar inte att det kan snöa när det är 5+". Ne, det fattar inte jag heller. Fast ganska mysigt är det i alla fall. Även fast jag vill att det ska vara sommar. Får väl ta en kopp te och sätt på en film, göra det bästa av situationen helt enkelt. Någon som har ett bra filmtips till mig?
Den här kvällen händer det i alla fall inget speciellt, som jag bestämmt än i alla fall. Det blir väl min trogne vän datorn som får stå för sällskapet. Om jag inte tar mig in till stan och träffar någon då. Annars har dagen varit ganska lugn. Först fixade jag mig lite och segade och så (det är lov, då ska man sega sig!). Sedan kom Julia och hennes mamma runt halv tre. Då våffelfikade vi, hade Rutkul och tog promenad. Mycket trevligt vill jag säga :) Nu ska jag gå och fixa det där tet (hur skriver man tet igentligen? Teet?) och bädda ner mig i en mysig filt. Må så gott.


a

Superdupersommar

Den här sommaren ska bli bäst. Förhoppningsvis Kent, Way out west och lite sånt och sedan så ska jag till Göteborg och Stockholm flera gånger hade jag tänkt. Och Norrköping får vi inte glömma! Sedan ska jag stalka Kent lite med Kamilja och gå till plaskis med Lisa. Har saknat plaskis faktist. (Plaskis=liten barnpool i stan som Lisa och jag brukar ha picnic vid). Och sen kanske jag ska få följa med Lisa till Gotland igen osv. Mycket trevligt! Och sen blir det förmodligen minst en sväng till Lager 157 och allt sånt. Okej, nu fick jag största längtan efter sommaren :( Tror jag ska gå ut och dansa en sådan där soldans (regndans) så att den äkliga snön försvinner. Okej att det kan vara lite mysigt med snö på vintern men inte nu ju! Fast å andra sidan skulle jag kunna ta lite vinterbilder.. Haha, tönten är jag :( Men jo, jag pratade med pappa och han sa att vi kanske kunde åka ut till det där trädet jag pratade om igår. Får bara hoppas på att det inte är för kallt osv. Wish me luck :) VAd ska ni göra idag? :) Nu ska jag väl gå och fixa mig lite och så. Ha det så bra allihopa!


a

Lisa-kväll

Nu har Lisa och hennes föräldrar kommit hit då :) Vi har ätit lite "snacks" osv. Och nu så nördar vi dator lite och sånt. Eller ja, folks bloggar och musik. Och sen snart ska vi väl äta och sånt i think. Kanske nån film eller nått ikväll. Hehe. Aja. Nu har hittat en bild på tröjan jag köpte igår med så jag langar den. Vad tycker ni? Hehe. Hade!


a


Emmène-moi aussi loin que possible

Ikväll kommer Lisa & company hit, trevligt, trevligt. Så det blir väl att städa och fixa mest hela dagen. Igår var en mycket trevlig dag, förutom staden med Lisa så fick jag påskägg osv. Ett gamalt hederligt påskägg + en väska (bilden) och 100 kronor. Kanske inte överdrivet mycket men ja. Enough for me :) Annars funderar jag på att te en liten fotorunda här omkring. Kanske be pappa att vi åker iväg en bit. Vill fota kullen med trädet, på väg in till stan. Har tänkt på et i snart ett år tror jag. Det har aldrig blivit att jag tar mig iväg heller, för det är för långt för att cykla. Åtminstone för mig. Nu är det påsklov i alla fall! Sjukt skönt! Jag kanske tar mig iväg till Stockholm eller Göteborg, vem vet. Eller jo det gör jag nog. Behöver lite nya kläder, och för att inte nämna skolavslutningskläder! Haha, jag är tidigt ute. Fast jag brukar jämt bli sist att köpa ändå så jag får ta första bästa. Så ska det inte bli i år! Lalala, jag vill på Kent! Dom var så fina sist (och näst sist också för den delen..). Ah, jag måste dit. Nu ska jag väl dra mig lite, börja greja i rummet. Ha det bra allihop!



a



22/3

Jo det blev stan sedan med Lisa i alla fall. :D Träffade Nadja en stund också. Och så tog vi en sväng in på Monki, första gången jag var i Linköpingsaffären :) Annars köpte jag inte speciellt mycket. Min efterlängtade svarta kjol (som jag trots allt antagligen lämnar tillbaka) och en tshirt :D Och en jättefin grej till busskortet! Haha! Men jo, min är jättetrasig. Den där saken man har busskortet i alltså, för att förtydliga. Hehe. Lisa och jag åkte hem till henne sen fast jag hann inte va där så länge innan jag skulle hem. Och Lisa hade föresten köpte världens bästa present till deras paketbytargrej! Haha. Sedan när jag kom hem så gjorde jag väl inte speciellt mycket, städade och grejade. Och nu ska jag väl fortsätta lite med det.. Ha det bra!


a

22/3

Jag är fortfarande lite halvsjuk. Förkyld och sånt men ja, bättre. Idag blir det första stan hoppas jag, måste spana in monki och så och sedan skulle vi haft gäster men dom kommer inte så då vet jag inte riktigt vad jag kan hitta på. Igentligen borde jag väl städa och sånt men ja, hur kul är det på en skala? Fast jag måste i och för sig städa för imorgon kommer Lisa och company :D Hehe. Som ni kanske har märkt har jag ny design här också :D Headern är gjord av Lisa = kolla hennes blogg. Nanana. Nu måst ejag gå och fixa mig till stan. Föresten! Skulle uppskatta lite respons på det jag skriver (=kommentarer osv), så blir det lite roligare för mig att skriva om jag faktist vet vad ni tycker. :D Ha det bra allihopa!



a


20/3

Idag är ju sjukbarn. Kan inte andas genom näsan, har ont i huvudet och halsen + att jag tror att jag her en feber på g. Inte kul, inte kul. Dagen kommer antagligen blir ganska seg, dator och kanske någon film sen. Sova en del med också. Fast jag har inte kunnat sova något sen sju så ja, jag frå väl hoppas att jag kan det lite senare. Men alla får bomba min msn och sms:a och sånt. Och nu snöar dte igen också. Var har våren tagit vägen? Om jag inte minns fel så var det strålande solsken förra helgen :( Skitväder! :( Aja, må så bra allihopa! Puss :*


a

17/3

Dagen har väl varit sådär. Asont i halsen + lite ont i huvudet osv. Plus att måndagar är sjukt jobbiga. Annars har väl min dag bestått av ganska lite. Eftersom jag har ont i halsen så har jag inte oirkat göra något direkt. Varit hemma och så helt enkelt. Föresten, 747 måste ju vara världens bästa låt. Du är värd att du för, ni vet. :) Saknar Kent :( Fast det blir troligtvis minst en konsert i sommar då min pappa kanske vill gå och då kan dom ju inte hindra mig.  Det här kommer bli bäst.
Imorgon kommer antagligen bli rätt så segt. Ska till banken och klirra kortet bara :) Och så funderar jag på att gå till H&M och inhandla någon av de tröjor jag hittade i söndags :) Ha det bäst allihop. Puss :*


a

16/3

414364-4
Gårdagen var mycket mys. Åkte till staden för att träffa Nadja och kenta mig. Först tog vi en promenad längs stångån i över en timme = många bilder. Vi vandaliserad lite också (se bild). Sedan gick vi hem till henne och då skulle hon äta. Sedan så blev det kent - kent i nästan en timme innan det var dags för mig att gå till bussen igen. Mycket trevligt mmed dig idag Nadjan!
När jag kom hem så åt jag först och sedan fixade jag grejer och så och åkte till Julia. Vi kollade på melodifestivalen & sånt. Mycket mys där med! Sov hos dom också. Idag när vi vaknade så låg vi först kvar i sängarna en stund sedan började vi diskutera heltäckningsmattor. Hahahha. Våra samtalsämnen </3 Efter frukosten begav vi oss till staden. Inga inköp för men del eftersom jag inte hade några pengar men jag har spanat in några tröjor som atagligen blir mina inom snar framtid. Sedan åkte jag med mamma hem och så.
Idag är förövrigt världens bäste Joakim Bergs födelsedag. Alla grattis i världen till honom!
Ha det bra allihop. Pussar

a

14/3

Jag har kommit fram till att det finns så mycket jag vill göra. Jag vill resa jorden runt, vaccinera fattiga barn, skriva en bok, starta ett eget parti, upptäcka någon fin manick, gå på en miljon konserter, öppna en teaffär, jag vill bli president, designer, fotograf och kanske till och med modell. Jag kan göra listan oändlig om det vore så. Tänk om det slutar med att jag inte gör någonting alls? Att jag bara sitter hemma i mitt hus och drömmer. Så får det minsann inte bli!
Dagen har varit ganska tråkig annars. Matteprov plus SO-grupparbete. Great (gör tummenupp)! Jag är sjukt trött och har inget att göra ikväll. Great (tummenupptummenupp!)! Någon som vill hitta på något?
Jag saknar allt så sjukt mycket. Kent och Göteborg och plaskis med Lisa och Bilisten med Hanna och våfflor med Lovisan och allting. Kent blir det i sommar i alla fall. Jag måste, jag måste, jag måste! Okej, nästan 400 spänn för biljett och nästan lika mycket till om jag ska ta mig till Göteborg/Stockholm men skit samma, det är så jävla värt det. Flashbacks.. Ha det så bra allihopa. Puss :*


a


12/3

Den här dagen har väl varit lite upp och ner. Vi slutade tidigt och så hade vi våra små attacker men å andra sidan är jag så sjukt skoltrött. Orkar snart inte mer. Jag menar, hur jävla mycket kan dom packa på oss igentligen? Matteprov om några dagar & imorngon är det muntlig redovisning på spanska. Kul att jag nästan har börjat. Min lärare kommer ju bli så glad också, om jag kommer oförbredd. Mmm.
Men bra saker: det blir kanske Kent i sommar i alla fall! Med Mellan då i så fall (om hon var seriös?) och kanske Lisen, Nadjan och Alex. Och sen så hoppas jag få träffa Ike där med. Oh..
Bambadamdam, resten av kvällen blir det väl att plugga om jag orkar och sen TV och lite sånt. Men det är påsklov snart i alla fall! Eller kansk inte så snart..(?) Hope so mmmm.
Ha det bra i alla fall. Puss :*

9/3

Kom nyss in från en liten fototur. Det blev antagligen inga bra bilder eftersom ljuset var dåligt & kameran konstig. Plus att jag från början hade tänkt fota "vattenfall" som finns en liten bit ifrån mig men det visade sig att det nästan inte fanns någor vatten alls. Surt, jo tack. Och sen så var det kallt också och blåste en del. Det här var ingen bra fotodag, i think. Resultaten kommer väl i alla fall hamna på http://rainbowroad.bilddagboken.se om det blev några lite bra vill säga. Annars kommer det här antagligen bli en rätt så seg dag, som i går. Film + dator (och så har jag ju fotat) tror jag. Pizza med. Eheheh, jag kommer bli tjockis. Förstår inte att jag inte redan är smällfet faktist. Aja, ha det bra. Puss :*

8/3

Grattis på födelsedagen Nadja!
Vaknade hos den tjejen idag då tillsammans med Hanna, Cicki och Agnes. Nadjan hade kalas igår och vi blev kvar. Det var mycket skoj i alla fall. Agnes och jag kom vid nio ungefär när dom andra hade varit där sedan sex. När vi kom så sjöng vi för Nadjan och åt tårta :D Sen efter gjorde vi lite andra grejer, orkar inte berätta, haha. Sen drog nästan alla hem vid 11/halv12 så då började vi fixa oss lite, låg och snacka och så. Jag somnade på golvet för jag var astrött, haha. Fats jag sov inte så länge på golvet. Vi fixade med madrasser och sen så somnade vi väl någon gång. Idag vaknade vi vid halv 9 och ingen kunde somna om så vi gick upp runt nio = jag är död nu. Sen började vi kolla på en film men Cicki mådde inte bra så hennes pappa skulle komma och hämta henne och då fick Agnes och jag också skjuts av honom. Sen när jag kom hem var jag helt död, jag är så sjukt trött att det finns inte käns det som. Kommer antagligen bli en sjukt seg dag om jag inte lyckas ta mig in till stan eller något. Aja, askul igår i alla fall :) Ha det bra. Puss :*

runnin' in circles
chasin' our tails
comin' back as we are

5/3

Dagen började med skola då. Det var rätt så segt osv. Efter skolan så fick jag & Nadja skjuts till Maxi av hennes mor. Där fixade vi grejer till hennes fest på fredag. Sen fick vi skjuts tillbaka in till stan igen och där köpte vi lite fler saker tills på fredag. Sen så gick vi till H&M och lite. När jag skulle ta bussen hem så var det fem minuter kvar tills den gick, hungrig som jag var tänkte jag köpa något att äta. Enda problemet var att mina fickor var tömda på pengar (okej, jag hade inga fickor igentligen men inga pengar i alla fall). Sen när den fula bussen äntligen kom så var det självklart någon som satt och åt pommes/had ätit pommes där. Detta ledde till en extrem pommeslukt som hånade min stackars hungriga mage i de hela fem minuterna jag befann mig på bussen. Vad bortskämmd jag låter nu, men lukten gjorde mig extremt hungrig och det var faktist inte så kul. Sen så tog jag bussen hem osv osv. Ikväll borde jag igentligen plugga lite, gör färdigt SO frågorna t.ex. Jag orkar inte :( Aja, ha det bra. Puss :*


3/3

Okej. Bra dag till en början men sen så hände det lite grejer osv osv men ja. Först skola då,jag är sämst på att pricka </3 Hahaha. Sen så gick jag till stan med Lollo, Agnes, Nadja och Johan. Nadja drog nästan direkt för hon skulle klippa sig och sen så gick Johan med efter en stund. Så Lollo, jag & Agnes gav oss iväg till H&M. Ojojoj, hahahha. Jag fattar inte att vi inte blev tillsagda alltså. Provrumen </3 Sen iaf gick Lollo också så då gick Agnes och jag omkring en del. Latte på subway bl.a. Sen så åkte vi hem, mycket garv på bussen där med. Hahah.
Igår i alla fall, kom jag fram till var "Prästens jakt" är. Seg jag är, okej. Mobbas inte! :( Jag är astrött ikväll. Har en del jag måste plugga med :( Ha det så bra då. Puss :*

1/3

Första mars! Våren är här, we likeit, we like it. Dagen började med sovmorgon som jag inte sov ut helt ändå. Var trött när jag gick upp alltså. Men sen så åt jag frukost i hundra år och sen nördade jag dator en stund. Sen fixade jag mig och sånt. Åkte med mor och far inte till ikano/ikea. Köpte en lampa samt en muffin (h). Tänkte köpa en bok om stalkers också, hahahah, men det blev inte så. Fast den verka kul. Typ folk som gör allt för att få träffa Paris Hilton. Hahaha, jag är en tönt oki? Sen åkte vi inte till alla affärer jag ville till och jag glömde köpa läppstift och tusen andra saker, så åkte vi hem och blablabla. Och nu sitter jag och beundrar min nya lampa, mmmmm vad snygg den är! Hahaha, humor har jag. Ehh inte. Jag vill till alla ställen. Stockholm, Göteborg och resten av landet ungefär. Ge mig pengar tack. Bambamba, längtar till sommarn! Den här sommaren ska bli världens bästa! Ha det bra. Puss :*


Ingen vind kan blåsa omkull oss nu


RSS 2.0