London

I slutet av juli åker jag, som en del av er kanske vet, till London ett par dagar. Jag undrar om ni känner till några bra klädaffärer (andra också föresten) där. Helst inte allt för dyra heller. Puss och tack!


a

Älskade, saknade London. Det är fyra år sedan sist nu.

1. Piccadilly circus.
2. Piccadilly circus, igen.
3. Utsikten från världens högsta parisehjul London Eye. På bilden är alltså Buckingham palace.
4. London Eye.
5. Parad utanför slottet (?). Att flaggan är hissad tyder på att drottningen är hemma! :)

Tävlingsdeltagande!

Jag är med i en tävling hos Noelia där man kan vinna en goodiebag från Make Up Store till ett värde av ca. 455 svenska riksdaler. Och vem vill inte ha lite uppfräschning i "sminkgarderoben"? Det vill jag i alla fall!

Är du också sugen på att vara med så finns tävlingen här och den slutar den 4/7 klockan 14.00. Pussar,


a

En söndagsmorgons småläskiga äventyr

När Elin, Agnes och jag vaknade i tältet på söndagsmorgonen var det sjukt varmt. Det var säkrt 50 grader inne i tältet så Agnes och jaggick ut direkt. Jag kände mig lite halvdålig så jag satte mig ner på marken och Agnes vet jag inte riktigt vad hon gjorde. Elins mamma kom ut och skulle hjälpa oss att vädra ur tältet och då bad hon Elin hålla i en stång. Efter ett par sekunder föll hon pladask ner i rabatten. Hon svimmade alltså av värmen (i en komination med vätskebrist och sömnbrist). Under tiden som vi hjälpte Elin gick Agnes omkring på gården. Hon både jättedåligt (tror jag) och det svartnade framför hennes ögon. Först gick hon in i studsmattan och trillade och sedan slog hon i en stång. När hon sedan hörde att Elin inte mådde bra skulle hon försöka ta sig dit (bra vän!) och det hela slutade med att hon stog hängades över Elins bil. Vi hjälpte både Elin och Agnes in där dom fick lägga sig och fick vatten och dricka och grejer. Även jag var tvungen att ta det lungt så att det inte blev någon grej med mig heller.

Lite läskigt var det allt att båda två svimmade men som tur var var Elins föräldrar hemma och dom hjälpte till och tog hand om dom och så. Själva dagen va i övrigt mysig. Vi låg och slappade en stund innan Elins mamma kom med saft. När de andra kände att de var lite piggare gick vi ner och kollade på film, "Föräldrafällan" som är en urmysigfilm barnfilm. Men allt var mysigt i alla fall. Runt fyra kom Agnes mamma och skulle hämta henne och även jag fick åka med. Dom skjutsade hem mig och sedan gjorde jag inget speciellt, tog det lungt och så.

Vid sju var jag jättetrött (jag tror att hela den här grejen med för mycket värme i tältet osv. påverkade mig rejält, bara att det inte kom direkt som för dem) så jag gick och vila. Jag somnade och vaknade inte förens klockan halv tio och var superförvirrad. Haha. Men jag gick upp och tog lite te och sådant, kollade en film på tv. Sedan gick jag och la mig. Läskig men ack så mysig dag! Pussar,


a

Bussmissar och tältnätter

Gårdagen började med att jag gick upp och åt frukost. Städade en hel del den här dagen, och det var välbehövligt kan jag medela. Men jag tycker att det är så skönt när man äntligen är färdig, allt känns mycket fräschare igen även fast man kanske inte ens ser skillnaden. Men det är känslan som räknas, right?

Vid två började jag fixa i odning mig så smått och fick ganska bråttom då jag skulle ta en buss tio i. Jag tog en rekorddusch på 7 minuter innan jag klädde på mig, fixade smink osv samt städade lite till. Haha! Tog mig till bussen med mina tre väskor (en stor svart, en stor fin turkos och så min lilla svarta) och på bussen satt även Agnes(fast hon hade bara två väskor). När vi kom in till staden var det tjugo miuter tills bussen till Elin skulle gå så då bestämde vi att vi skulle ta en buss till centrum. Vi bestämde oss för at köpa lite chips och hustler medans vi väntade. Kön på affären tog jättelång tid så precis när vi kom ut åkte bussen förbi. Jag fick typ panik för jag visste att det var långt till nästa buss och började springa efter skrikandes ord som "fan" massvis med gånger etc. När vi insåg att vi faktist inte skulle hinna ikapp den (eller ja, det var väl mest jag som var optismist) ringde vi till Elin och hon sa att de kunde komma och hämta oss vid något ställe så att vi kunde ta en annan buss. Vi fick vänta i kanske 45 minuter innan vi äntligen landade på bussen och åkte hem till Elin.

Väl hemma oss Elin gjorde vi inte så mycket, åt mat och kollade film, först "Scary movie 2" och sedan "Never been kissed". Båda två var helt ok. Sedan gick vi ut i tältet och pratade tills klockan var halv fyra på morgonen, då somnade vi. Mycket trevlig dag faktist! Och stay tuned för morgonens äventyr, hände en del läskiga grejer då men nu är allt ok i alla fall. Ha det bra! Puss,


a

Handling

Idag åkte jag in till stan efter lunch någon gång. Det var meningen att jag skulle inhandla en del grejer som jag hittade igår, men så blev det inte riktigt. Köpte nästan ingenting, underkläder bara. Haha. Hittade inte heller mina skor som jag ska ha. Och nu ska jag ha dom. Sulle köpt dom i höstas men när jag hade chansen bidde det inte och sedan glömde jag av det. Men nu ska dom i alla fall bli mina! De där låga, helsvarta (med svart gummi och allt) conversen som är så ruggigt snygga. Haha! Dom är fina är dom. Puss på det.

Sedan åkte vi till Maxi och lite sådant trist innan vi åkte hem. Jag som hade tänkt att motionera lite (mycket) fick jätteont i mitt knä efter ca. 100 meter. Inte kul. Jag bestämmde mig för att försöka springa ändå men det gick inte bra. Inte alls faktist. Det hela slutade med att jag gick någon slags promenad. Det var alltid något i alla fall. Nu ska jag nog gå och göra mi i ordning inför kvällen. Peace,


a

Cykling, umgänge och stan, med andra ord: min torsdag

Vaknade i ganska lagom tid tror jag, innan jag gick upp och fixade i ordning frukost och sådant. Sedan duschad ejag och fixade mig lite innan jag pratade med Agnes. Vi bestämmde oss för att cykla mot stan. Sagt och gjort började vi cykla, men efter en stund så orkade vi inte mer, haha, så vi bestämde oss att ta en buss som kom precis då. Eller alltså, Agnes hade en asläskig cykel osv. så ja, det var lättare så helt enkelt.

Gick runt på stan ganska länge, hittade en hel del men jag köpte ingenting. Haha. Så kan det gå! Agnes köpte ingenting heller (tror jag?). Vi åkte hem vid sex/sju något, kommer inte ihåg exakt. Vi åkte hem till mig och tog det lungt och spelade kort och grejer, trevlans! Hon åkte hem typ vid elva och sedan gjorde jag inte så mycket.

Ha't bra allihop! Puss,


a

Onsdagschill och joggning

Vaknade ännu en gång upp hemma hos Julia, dock var detta en onsdagsmorgon och inte en tisdagsmorgon. Vi tog det lungt och slappade mest hela dagen. Kollade ett par avsnitt på Ugly Betty och gjorde lunch. Trevlig dag var det, även fast vi inte gjorde något särskilt.

Jag åkte hem från Julia vid sex, efter två bussmissar och lite jordgubbar med glass (igen). Väl hem tog jag det ännu mer lungt innan jag pratade med Agnes och vi bestämde oss för att ge oss ut och springa. Vi joggade två och en halv kilometer innan vi bestämde oss för att bege oss hemåt. Vi sprang inte speciellt långt, men det var skönt ändå. Känner att jag kan behöva lite träning. Haha! Ha det bra! Puss!


a

Tisdagar fyllda av jordgubbar samt SATC

Vaknade upp på tisdagen hemma hos Julia. Vi segade oss en stund innan vi började klä på oss och fixa oss lite slarvigt. Vi cyklade iväg för att plocka jordgubbar vid två, vi var inte hemma förens vid 4. Great (y) Och ingen lunch hade vi ätit! Trötta på alla satans jordgubbar och trötta i benen efter cykling i motvind och uppförsbacke kunde vi äntligen sätta igång med lunch. Vi åt färskpotatis och currykyckling. Kanske inte bästa kombinationen men bättre än vad ma kunde tro. Smarrig var det i alla fall!

Efter lunchen gjorde vi i ordning efter oss och sedan bytte vi om och fixade oss lite bättre. En stund innan sex kom min pappa och hämtade upp oss hos Julia och körde oss in till stan, det ligger nämligen nästan på vägen hem för honom. Vi landade på bion klockan kvart i sex och fick raskt tag i ganska bra biljetter samt popcorn. Filmen vi skulle se var Sex And The City, och den var verkligen bra! Jag orkar inte rabbla upp någon recension men den var grymt bra i alla fall! Verkligen värd att se!

Efter att filmen var färdig kilade vi iväg till busshållsplatsen och tur som vi hade kom bussen efter 2 minuter! Vi åkte tillbaka till Julias hus där vi slappade och sådant. Vi hade även turen att det gick två SATC-avsnitt på kvällen som vi kollade på (det går föresten varje dag mån-tors kl. 23-24). Mycket mys! Somnade väl någon gång runt ett, igen. Trevlig dag, bra film! Puss!


a


Måndaskvällar med jordgubbar och stracciatella

Två nätter i rad har jag sovit hos Julia och som vanligt har vi haft våra små äventyr. Tänkte berätta om dem dag för dag, så blir det inte så jobbigt för er att läsa! På måndagen for jag i alla fall till Julia med min mamma. Vi fikade tillsammans med hennes mamma och min mamma. Mycket gott var det! Jordgubbar och glass, en från gb som heter stracciatella. Och jag som inte ens gillar chokladglass! Men denna var ett undantag, verkligen god. Och det där chokladcrispet på toppen är ju bara mm <3
På kvällen slappade vi mest och sådant, kollade på tv och lite sådant. Det var mys i alla fall. Gick och la oss runt ett, sedan pratade vi en stund. Trevlig eftermiddag och trevligt slut på dagen. Ha det bra! Puss!


a


Hårförändringar

Har funderat lite på att klippa av håret. Och färga det vitt! Öronlångt ungefär, lite längre eller lite kortare. Eller också färgar jag det rött och klipper det så att det blir lite längre än öronen. Eller kanske kort rött? Fast, ne det skulle jag nog inte passa i. Mitt enda problem är: tänk om jag ångrar mig. Det vore u helt hemskt att stå där med avklippt hår och hata det! I och för sig växer mitt hår relativt snabbt, men i alla fall! Och någon gång vill jag ju ha det längre, antar jag. Jag får se helt enkelt, jag får se! Vad tycker ni föresten?
Jag gillar igentligen mitt bruna hår, men det känns så.. jag vet inte. Plus att jag blir trött på detta eviga tonande! Fast färga brunt, det vill jag inte. Inte när det finns andra alternativ. Aja! Nu ska jag kila och packa ner lite grejer! Eventuellt uppdaterar jag senare ikväll, men eftersom att jag sover hos Julia är det inte säkert. Ha det bra allihop! Puss,


a

Sömnig pyjamastjej!

Har varit supertrött hela dagen och jag har inte ens orkat klä på mig än! Men andra bullar blir det snart, ska nämligen iväg till Julia och sova där. Får se vad vi hittar på! Ja, tänkte bara slänga in ett hastigt inlägg innan jag kilar iväg itll duschen. Ha en bra kväll allihop! Puss,


a

Gröngul adidas!

Har precis inhandlat en adidaströja (det var bl.a. den som jag pratade om igår ni vet). Har letat en tag efter liknande i Sverige men de finns ingenstans. Har letat runt på diverse hemsidor och har nu äntligen hittat en utlänsk sida som säljer dem. Dock något osäker på om det verkligen är en äkta adidas, men jag tror att dte är det! Någon som har erfarenhet av sådant? Det här låter lite fel på något sätt, men ja, någon som vet ifall detta är en äkta adidas? :)
Igentligen har jag inga fördomar mot sidan eller något, bara att jag har letat så mycket och detta är i princip enda sidan jag hittat den på. Nu får vi bara hoppas att den landar här hemma hos mig inom en-två veckor (gillar igentligen inte att beställa från utomlands eftersom det tar så pass lång tid men men). Ha det bra! Puss,


a

Dagens outfit!

Nu langar jag bild på dagens outfit. Inget speciellt, men enkelt och bekvämt = me like!

Blåjeans - Cheap Monday
Svart linne - H&M
Blå sjal med blommor - mammas gamla
Svarta kinaskor - mina favoriter från min favoritstadsdel i Göteborg, Haga. Kommer dock inte ihåg affärens namn.
Svart väska - second hand

(ursäkta den dåliga bilden)
Ha det bra! Peace,


a


Kulturdagar spenderade med Alex

Jag steg upp tidigt, utan direkt anledning. Klockan nio närmare bestämmt. Gick upp och fixade mig i sakta mak, åt frukost och sådant. For till stan vid tolv och när jag anläden visade sig tat jag hade missuppfattat alex lite + att hans buss inte gick osm den skulle (?) så jag gick där själv i nån timma. Efter en stund kom han och vi (jag) gick och käkade. Var ashungrig men sedan när vi väl åt så var jag inte hungrig alls. Blablabla, satt där en stund och sånt. Sedan gick vi till kentutställningen (andra gången för min del) och det var helt tomt. Var där en stund och sen drog vi ner och köpte glass och grejer. Sedan drev vi runt lite och satt på en bänk och massor med andra saker. Trevlig dag i alla fall!

Åkte hem runt kvart i sex (?) och nu sitter jag här med fin musik och så. Eventuellt skulle jag ha åkt till Julia ikväll, men dte verkar inte bli nått av det direkt. Vi får se helt enkelt. Puss och kram skumbanan! (Langar bilder senare)


a


Internetshopping!

Dagen har spenderats med att inte göra så mycket alls. Från början var det meningen att jag skulle fara till stan och träffa Alex men det blir imorgon istället. Jag har även letat lite kläder och så. Hittade ett par klänningar som jag evetuellt ska inhandla, vi får se lite.  Och så har jag äntligen hittat en ungefär sådan adidaströja som jag har velat ha så länge (ni vet, de gröna med gula ränder). Jo jag tro faktist att det är på pricken sådan jag vill ha, måste spana in den lite mer, haha! Annars har jag bara tagit det lungt idag, läst tidningar och målat naglarna(!) och grejer. Nu ska jag förtsätta att spana in lite kläder, eventuellt beställer jag något ikväll. ICO, laddar jag självklart upp bilder p åmina inköp. Vi får se, vi får se! Ha det bra allihop! Puss


a

Midsommarkransar, blåst, glass och jordgubbar!

Jag vaknade runt halv tolv och steg upp och åt frukost. Efter ett en stund gick jag ut för att plocka blommor att göra en midsommarkrans av. Sagt och gjort letade jag upp lite blommor och bildade en ring av dem. Det gick lättare än vad jag hade trott, även fast några stog ut lite och den inte var helt perfekt rund. När jag var färdig gick jag in och strax därefter var det dags för lunch. I min familj brukar vi inte fira midsommar så speciellt mycket, men lite färskpotatis och sådant blev det.

Efter maten åkte jag ut med mamma till en sjö. Det blåste fruktansvärt mycket men det var mysigt i alla fall. Vå åt jordgubbar och jag fotograferande en del. Efter drygt en timme av foto, jordgubbar, tidningar och glass gick vi mot bilen och åkte hem igen. Nu har jag vinte gjort speciellt mycket, ska nog hämta några jordgubbar snart tror jag! Mys!

Så var min midsommar, som sagt brukjar vi inte fira så speciellt mycket. Ha en fin kväll!

a

Lisa, Nadja och tandläkare!

Lisa sov som sagt vöer här från måndag till tisdag. Vi kollade på halvdåliga filmer och hade det trevligt. Kommer sakna tjejen asmycket när hon åker till USA :( Du får ha det bra i alla fall!

Lisa åkte hem tidigt och på dagen kommer jag inte riktigt ihåg vad jag gjorde. Framåt kvällen kom i alla fall Nadja och vi gick på promenad och grejer. Det var mysigt! Sedan gick vi hem hit och ja, snacka lite och sådant innan vi gick och la oss. Vi vaknade på onsdagmorgonen och åt frukost innan vi fixade oss lite smått. Sedan åkte vi iväg och köpte potatis. När vi kom hem började vi tat laga mat, klyftpotatis och lövbiff som för övrigt är en av mina favoriträtter. Supersmarrigt blev det!

Vi körde lite tv-spel på vårat nintendo 64 (tidernas bästa tvspel or what?) innan jag skulle iväg på träning och Nadja skulle hem. Jag och Kiki fick skjuts av min pappa upp till träningen och där visade det sig att det inte var någon träning. Det hade inte kommit några tränare eller något så dom få som var där bestämde att vi inte skulle ha någon träning. Istället gick jag och Kiki på långpromenad från träningsstället ända hem till oss och förbi med. VI pratade om en massa saker och det var mys! Sedan gick jag hem och kollade lite på tv etc.

Idag gick jag upp alldeles för tidigt för att åka in till stan oh tandläkaren. Jag gillar inte tandläkare kan jag rapportera. Ha det bra alliop och förlåt mig för min dåliga uppdatering! Puss


a


Långfärdscykling och standagar!

Har precis kommoit hem från en ganska lång dag. Vaknade upp med Julia i sängen brevid och vi gick upp och gjorde lunch, istället för frukost. Det blev ris och skinka, min speciallité som dom flesta som har varit här när jag har lagat mat vet, haha! Efter att vi hade fixat i ordning oss och lite tog vi hennes cykel och turades om att skjutsa varandra (bad girls). Vi åkte nog mer än en mil på den där cykeln, sjukt jobbigt! Haha. När vi äntligen var frammae dit vi skulle, för Julia skulle ju cykla ända hem till sig från mig på den där cykeln, så hade jag missat bussen som jag hade tänkt att ta så vi gick och köpte jordgubbar istället. När vi kom ut från affären var det såklart bara en minut tills nästa buss skulle gå så då fick jag springa. Men jag hann med den i alla fall.

I staden träffade jag Lisa och vi sprang runt i diverse affärer. Hon köpte en kjol och en body på Gina Tricot och jag köpte en väska på Monki (bilden). Sedan gick vi och åt lite och sådant. Nu har vi åkt hem hit och ska snart åka iväg med picknickmat till en sjö och äta lite och ha det trevligt. Nice! Ha en trevlig kväll!


a


En sådan här väska från Monki köpte jag, fast en turkos och oglansig så att säga. 80 kronor :)

Pimp my wall!

Nu har jag pimpat min vägg lite och den är jättefin nu. Äntligen har Samis svettband (oh...), biljetterna och dte kommit upp. Fortfarande en hel del grejer som ska upp på mina väggar men det här är en bra början.

17/11 2007
7/2 2008
Orden skulle inte göra känslan rättvis.

Puss.


a


Badkvällar med Julia

Idag har jag inte gjort speciellt mycket alls. Mest tagit dte lungt och så. Nu ska jag precis sätt igång och städa lite grann, dammsuga och sådant. Och ikväll kommer Julia och hennes mamma och vi ska åka och bada och ha det trevligt. Hon sover här sedan så vi får se om jag hinner med något mer inlägg ikväll. We'll see, we'll see. Vi ska nog kolla någon trevlig film och så, någon som har förslag?

Imorgon ska jag träffa Lisa och även hon ska sova över här. Första ska vi till stan och shoppa lite (kolla i alla fall) och sedan åker vi antagligen hem till mig. Får se hur allt blir helt enkelt. Mjopp. Nu ska jag städa lite och ta en dusch. Ha en trevlig eftermiddag/kväll/natt! Puss!


a

Grillproffs och för mycket sömn

Vi (Hanna, Lisa, jag) åkte alltså hem till Lisa (läs om tidigare händelser under dagen här) där vi bl.a. hämtade deras mat + min mat som min mamma had eåkt förbi med. Vi tog svängen om konsum där Lisa köpte sojakorv och sedan landade vi åter igen på bussen. I staden mötte Elin och vi gick tillsammans ner mot vårat grillställe. Strax efter att vi hade kommit fram anlände Agnes och vi påbörjade grillningen. Jag fick girlla mitt kött först, lövbiff var det här serni! De andra hade karré tror jag och Lisa hade ju sin sojakorv. Man började äta när ens egen mat var färdig men det dröjde inte länge förens allihopa satt där och åt. Jag hade med mig sallad och klyftpotatis, gott var det allt!

När alla var färdiga och vi hade plockat iordning lite efter oss (naturvänner som vi är) drog vi vidare genom staden. Vi träffade en del folk och sådant. Trevlig var det! Runt elva skulle ett par av oss gå så till slut var det bara Elin, jag occh Lisa kvar av dom som vi "gick" med. Lisa och jag fick skjuts hem till henne av Elins pappa, snällt! Vi kom nog hem till Lis arunt halv tolv.

Lisa och jag var supertrötta så vi gick och la oss ganska snart. Låg och pratade en stund och så. Idag så vaknade vi klockan halv två tror jag. Usch vad jag hatar att gå upp för sent! Vi åt i alla fall frukost och kollade på Eva&Adam. Jag tog bussen från Lisa vid kvart över tre, för hon skulle på studentskiva. Annars har jag inte gjort sepciellt mycket idag alltså. Mest segat mig och så. Nu ska jag gå och hitta en bra film och sen vet jag inte riktigt. Må så gott. Bye,


a

Skolavslutningsdagen (matrecensenter, Martin Roos och bilder)

Jag tänkte berätt lite om min gårdag nu. Den var hemskt mysig och trevlig och allt det där! Dagen började med att jag steg upp klockan kvart över sju ungefär. Jag tog god tid på mig att fixa mig så bra som det gick, ändå så blev dte stressigt i slutet! En och en halv timme senare åkte vi och hämtade Agnes och på vägen dit släppte mamma av mig för lite sista sekunden shopping bestående av hårnålar från Hemköp. Lite udda ställe att köpa hårnålar på kanske men jag hittade nästan inga hemma så man var ju ta det man har. Sedan kom mamma och hämtade upp mig tillsammans med Agnes som hade hämtat under tiden. Vi for till skolan för att gå på avslutningen.

I skolan träffade vi klassen och efter en liten stund av väntan och för min del även massor med papparazikort gick vi i rask takt ner mot själva avslutningen. Den var väl ganska seg, men helt ok. Bättre än förra året faktist, inte lika tråikg alltså. Haha! Efter avslutningen mötte jag upp mamma och vi gick och åt lunch. Jag åt jasminris tillsammans med kyckling och limeochchili-sås. Eller såsen är jag inte söker på men dte var något sådant. Om jag får leka lite matrecensent så kan jag medela att kycklingen vare lite mesig för min smak, inte så kryddad alltså men annars var det gott. :)

Efter det köpte vi jordgubbar och sedan spurtade jag genom staden med högklackat och skavsår, det var inte skönt vill jag lova! Tog bussen hem och när jag skulle gå vägen från bussen till mitt hus fick jag nog. Jag tog av mig skorna och gick den sista biten barfota istället. Det var skönt, väldigt skönt faktist.

Väl hemma så åt jag lite jordgubbar och började fixa med maten som jag skulle äta på kvällen. Jag skärde sallad och gjorde klyftpotatis. Mamma skjutsade mig till Kentutställningen där jag mötte Lisa och Hanna. Jag kom försent eftersom att det hade varit mycket traik etc. men det var fint ändå. Martin Roos var där och han var gullig i sitt bakåtslickade hår. Puss på det. Efter det åkte vi hem till Lisa för att göra i ordning oss lite. Jag berättar mer om kvällen senare! Ha ett underbart sommarlov! Pussar


a

Här kommer bilder från skolavslutningen
(hoppas att det är ok med er, de fotade, annars får ni säga till):
         
1. Dagens outfitt!
2. En sommarfin Hanna och en sommarfin Agnes!
3. Till vänster om mig ser ni Sofia och i bakrunden skymtar man delar av Lollo!
4. En glad Sofia!
5. Elin med mobilen i högsta hugg samt Sofia som tycks ha fastnat på många bilder! :D 
6. Lollo var fin som alltid!
7. Karin, Natalie och Rebecka, i bakrunden skymtar man andra Karin.
8. Agnes iförd superfina glittergrejer som dom sköt ut över lokalen + en en av hennes obligatoriska poser!
9. Fick nästan inga bilder på Lisa, men snygg var hon i alla fall!
10. Rebecka snyggingen!
11. Fick nästan inga bilder på pojkarna i klassen men här kommer en. Henke och Johan :)

Fler bilder laddas ev. upp senare :)

Sommarlov, uställningar samt grillkvällar

Imorgon, om mindre än 12 timmar sitter jag och kollar på avslutningsgrejen! OCH SEDAN ÄR DET SOMMARLOV! :D
Det komemr komma en hel del bilder tror jag, så ta en titt imorgon för bilder (eventuellt på fredag det beror på om jag hinner imrogon men det tror jag att jag gör!).

Efter avslutningen ska jag luncha med mamma och sedan åker vi hem hit. Vid fem ska jag till L för att gå på invigningen av Kentuställningen tillsammans med Lisa. Ingen mindre än Martin Roos ska vara där och han är ju trots allt nästan kent. Det kommer bli helbra!

När vi har varit där ett tag så ska Lisa och jag åka iväg och träffa "de andra". Vi ska grilla i staden och ha det trevligt hela kvällen lång! När vi har grillat och så drar vi oss nog vidare någonstans, vi får se hur de blir, var vi ska och så alltså. Sover i alla fall hos Lisa sedan. Det ska bli en supernice morgondag och oh, fint kommer det bli! Hoppas att alla andra kommer få en nice skolavslutning/har haft en. Peace


a

Hjälp?

Nu är det så här att jag har märkt att kommentarerna har minskat en del den senaste tiden. Besökarna minskar inte, det är bara kommentarerna. Så det får ni faktist jobba lite på, haha.
Och sedan så undrar jag vad ni tycker om min blogg? Vad ska jag skriva om? Va dvill ni höra mer eller mindre om? Hjälp med det här skulle uppskattas enormt! Tack och puss,


a

Sömnad och toningar

Jag har spenderat större delen av eftermiddagen till att sy på mig kjol. Nu är den i princip färdig, ska bara sy fast resåret på ett till ställe. Sedan är den färdig! Hoppas att den blir relativt snygg nu då, men det tror jag faktist. Hoppas i alla fall..

Nu ska jag strax iväg till affären. Säkerhetsnålar (jag ska fuska lite på kjolen hade jag tänkt, men dte kommer inte synas alls) och ny hårfärg ska inhandlas. Samma bruna som jag har, men det krävs absolut en uppdatering inom kort. Färgen har bleknat så dant, och det ser inte alls speciellt bra ut. Ska bara vänta på att pappa skulle fixa något och sedan åker vi till affären.

Dagen har annars varit en klassdag. Vi gjorde olika samarbetsövningar, körde lite bärnnboll och sådant. Det var helt ok faktist (även fast jag som vanligt failade totalt på bärnnbollen, varför all denna brännboll?) trots blåsten. Men H var rätt så snäll och vi fick köpa godis på vägen tillbaka till skolan. "Det är ju trots allt snart sommarlov" sa hon, och det har hon ju  rätt i.

Nu ska jag gå och äta jordgubbar! Mummakardemumma säger jag bara! Puss


a

Farfar, tältnätter och kvällsbad

Ojojoj, vilken dålig uppdatering jag har haft den senaste tiden! I fredags for jag som sagt tioll farfarn min. Det var trevligt och på vägen stannade vi och köpte present till Hanna som skulle ha tjejkväll på lördagen. När vi kom fram till min pappas hemstad åkte vi först och lämnade av lite grejer och sedan åkte vi och hälsade på farfar. Det var mycket trevligt, speciellt som jag inte har träffat farfar på ett tag nu. Det var trevlig i alla fall!
På lördagen rensade vi en hel del i lägenheten och när vi var "klara" med det så åkte vi och hälsade på pappas moster L. Hon var glad och bjöd på saft. Det var trevlig det med! Efter en stund skulle hon åka och spela bingo så då fick vi ge oss av, fast vi skulle gå då precis ändå så det gjorde inte så mycket. På vägen hem stannade vi och åt och lite sådant, innan vi for hela vägen hem.

När vi äntligen var hemma så började jag packa upp lite samt packa ner lite. Slog även in Hannas present och sedan åkte vi iväg igen. Eftersom att vi skulle tälta hade jag en hel del grejer med mig, jag sover inte på luftmadrass helt enkelt! Eller jo, ibland. Men när det finns alternativ så är det klart man tar med sig en vanlig madrass?

Vi gick i alla fall och badade på kvällen och så åt vi jättegod mat och grejer. Såg på film, a walk to remember, till klockan ett ungefär. Då började vi göra oss i ordning och så småning om gick vi ut till tältet. Vi hade låtit våra grejer ligga kvar där under hela kvällen så allting var svinkallt! Och jag hade bara ett tunt lakan på mig! Men det blev snart varmare och vi låg och pratade i timmar om allting igentligen. Jag somnade runt halv fyra.

Jag vaknade efter ca 4 och en halv timmas sömn, vid klockan åtta närmare bestämt, och upptäckte att flera andra också hade vaknat. Tältet var äckligt varmt och jag och några till var tvungna att gå ut för att det var så varmt. Klockan halv nio gav vi upp lite smått, ingen kunde sova längre. Vi gick upp och fixade frukost och sedan gick vi och badade igen. Vi var på flera olika ställen, mys var det!

Jag åkte hem runt två. Väl hemma gjorde jag väl lite olika saker, haha! Ha det bra och jag hoppas att ni orkade läsa. Mer uppdatering om helgen kommer, jag lovar. Det är så fullt upp med andra saker nu, i det fina vädret och allt. Fred och kärlek


a

Nu åker jag

Som rubriken säger, nu åker jag alldeles strax. Ska bara ladda in lite ny musik i mp3n och sedan bär det av. Vet fortfarande inte om jag får tillgång till internet, vi får se! Ring & smsa en massa, okej? Ha det bra! Puss


a

Nu far vi västerut

Imorgon far vi (far och jag) way out west (ha-ha, sicken humor man kan ha!). Framför allt ska vi hälsa på farfar men jag ska även få lite tid över till att fota lite och sedan ska jag gå ner en sväng på staden, om man nu kan kalla det stad. Men ja, det blir nog trevligt tror jag! Kommer alltså tillbaka på lördag, och då blir det hem en snabbis och fixa sig lite och sedan åker jag till Hanna. Trevligtrevligt! Men ni får gärna ringa och smsa och spdant de kommande dagarna! Ska se om jag får tillgång till dator .. Ha det bra!


a

Klippning och frön

Skolan var ganska seg idag, skönt med sovmorgon i alla fall. Och så hade vi ganska slappa lektioner, bara en mer seriös lektion. Fast ingen brydde sig direkt, men jaja.

Efter skolan gick jag ner en sväng på staden med Agnes. Först gick vi förbi min mammas jobb så att jag kunde få pengar och sedan gick vi och köpte glass. En mjuglass med Solero-topping blev det för min del, från McDonalds. Den var god, dock förstörde bitarna som låg i såsen lite. Dom passade inte in i konsistensen helt enkelt. Vi hann inte göra så mycket mer innan jag skulle och klippa mig och Agnes skulle ta bussen till någon. Jag blev ganska nöjd med klippningen, ingen större skillnad. Toppade bara och klippte upp lite och sådant. Ska även färga i helgen om jag hinner, vilket jag måste göra. Efter det åkte jag hem och segade lite, haha!

Jag har faktist varit lite duktig idag, bland annat så sådde jag äntligen i mitt land som pappa har fixat i ordning åt mig på baksidan. Så nu ska det bli riktigt närodlat här hemma i fortsättningen. I den mån vi kan leva på sallad, rädisor, morötter och sådana saker då. Haha. Jag har även varit ute på en promenad, ovanligt jag vet. Men jag kan behöva den där motionen, nu när jag inte kommer iväg och tränar så ofta.

Ha det så bra allihop! Pussar


a

Klädinhandling samt egodag

Efter skolan idag gick jag ner en sväng på staden med Lollo och Agnes. Köpte min kjol nu då och ja, vi får väl se. Den bli bra förhopnningsvis! Slänger nog in en bild på den när den är färdigsydd tror jag, om inte annat på skolavslutningsdagen. Annars har jag nog mest tagit hand om mig själv idag. Eller ja kanske inte bara men.. Först var jag på staden då och sedan åkte jag och tränade. Efter det tog jag en lång härlig dusch och nu har jag smörjt in mig och blablabla, allat det där som man kan gör ipå ett ungefär. Har inte suttit vid datorn på hela dagen heller, jag tänkte bara lägga in ett inlägg för att visa att jag lever, haha ;p Det kan vara riktgit skönt att ha sådana dagar ibland. Väldigt skönt faktist.
Och ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt, det ska bli superskönt! Och sen har vi sovmorgon på torsdagar med, perfekt! Mjomjo, nu ska jag gå och fixa i ordning mig inför natten (=tvätta bort smink och sådant). Ha en trevlig kväll! Puss


a

Skolavslutningskläder

Jag har tagit en paus från allt plugg nu. Terminens och årets sista uppgift tror jag. Hoppas jag. Är också ganska lättad över att jag antagligen har hittat skolavslutningskläder. En småblommig kjol är det, resten får bli en överaskning! Och sedan ett vitt linne eller något till det. :) Enda problemet är att ifall jag ska ha den inspanade kjolen så måste jag sy in och sy upp den, vilket kanske inte känns så kul. I och för sig har jag ju lite mer än en vecka på mig, men i alla fall. Jag får se helt enkelt. Jag får se. Nu ska jag nog fortsätta med med pluggande! Puss :*


a


Shoppingmisslyckanden

Kul. Jävligt kul. Jag har ingenting att ha på mig på skolavslutningen. Som ni säkert redan vet var mitt ända hopp efter att ha misslyckats i Stockholm mina jeansklänningar. Dom anlände idag och dom var ganska fina. Men på mig ser dom ut som skit, verkligen. Så nu har jag ingenting att ha på mig alltså. Det är för sent att beställa någonting så jag får helt enkelt hitta något här i staden, vilket inte kommer bli speciellt kul. Eller alltså, man vill ju ha lite mer unika kläder än det som alla här har :( Någon som är villig att ta en tur på stan med mig inom kort?


a


Cyklister och Julia

Idag har varit en riktig cykeldag. Först när jag vaknade åt jag frukost ute tillsammans med en tidning. Frukosten bestådde av jättmånga vindruvor som blivit över från igårsamt en satsumas, ett knäcke och ett stort glas annansapelsin.juice (intresseklubben antecknar, okej?). Det är nog den godaste juice faktist. Jaja. Jag åt en tidig lunch med familjen och sedan begav jag mig till affären för att köpa lite saker. Åkte först till den ena affären och handlade det mesta men ett par saker hade dom konstigt nog inte. Åkte till nästa affär och där hade dom det inte heller, så jag begav mig hemåt. Sedan åkte jag till affären en gång till men då fick jag skjuts eftersom att mamma också behövde ett par saker.

Ikväll ska jag laga mat och så kommer Julia och hennes mamma. Det blir grillspett innehållande sojakorv (hittade inget annat vegetariskt som jag ville ha) och wokgrönsaker som jag ska grilla då. Får se hur det blir, förhopnningsvis bra. Andra alternativet kommer att vara laxspett, gjorda på ungefär samma sätt som korvspetten. Till det serveras ris (tror jag) och lite sådant. Förhoppningsvis blir det ätbart i alla fall!

Nu ska jag nog gå och greja lite med maten och sånt. Ha en trevlig kväll!


a

Värmebölja och huvudstäder

Ojoj, vad oaktiv jag har blivit på senaste tiden. Lite kan jag väl skylle på det goda vädret som har drabbat oss. Fredagen var i alla fall trevlig. Spenderades till större delen med Lisa och Agnes, vi köpte glass två gånger och sprang runt i Lisas område. På kvällen träffade vi även Elin, Sofia och jag hann hälsa på Millan och Anna och massor med fler. Det var en trevlig kväll i alla fall. Jag var hemma tidigt, runt halv elva närmare bestämt, eftersom att jag skulle åka till our dear huvudstaden på lördagsmorgonen ville jag vara lite pigg i alla fall.


Steg upp runt sju på lördagen, vilket var alldeles för sent igentligen men jag grejade biffen ändå (h) Åkte tillsammans med mamma till Stockholm och anlände lite efter tio. Vi gick i jättemånga affärer och sådant, men jag köpte nästan ingenting. Inte mamma heller. Vi slog oss i alla fall ner på hötorget tillsammans med varsin ask jordgubbar. Det är otroligt vad billigt det var! 20 kronor för båda "askarna", som kanske var runt 1. 5 liter tillsammans. När vi kom hem såg vi att jordgubbarna här kostade 45kr/litern. Br apris var det på hötorget i alla fall! Vi spatserade runt i timmar i massvis med affärer. Vi gick ner mot söder (där jag hemskt gärna hade träffat Kamilja men så blev det inte :( ) och vi var runt i centrum. Trevlig dag var det! Lyckades få en skymt och ett hej (+ lite prat, fast väldigt lite) av Eleonor också, vilket var trevligt!


Innan vi drog oss hemmåt köpte vi vindruvor att äta på vägen, tre paket fick vi för en tjugo. Hötorget it is! Vi kilade och köpte en tidninig till mig och kaffe till mamma innan vi begav oss hemåt också. Som sagt: trevlig dag, lite shopping. Men men! När vi kom hem tog vi en sväng och handlade innan på åkte hem-hem. Satt en stund vid datorn och kollade tv, sedan gick jag och la mig, supertrött som jag var. Mjo, ni får ha det bra i alla fall, och ni får förlåta mig för dåliga uppdatering, men vädret är ju fantastiskt! Puss och kram



a


  peace ´n cloudpower


RSS 2.0