29/2

Idag är en sådan där fin dag. En sådan där dag då man nästan glömmer bort att man är olyckligt småkär och att det är försent med picnic.
Dagen började förstås med skola. Och en enorm sommarlovslängtan. Sen efter skolan missade jag självklart bussen så då gick jag till hemköp med Agnes. Sen träffade vi Nadja efter hennes kvarsittning och sen kom David(?) också. Vi drog hem till Nadja en stund och sen missade jag nästan bussen igen. Fick springa sista biten men det var ok. Och imorgon ska vi fixa grejer till Nadjas kalas. :D Btw nån som har ett bra födelsedagspresent-tips? Hehe. Långt ord.
Lalalla, jag är glad idag. Fast trött. Får väl se om jag hittar på något kul ikväll. Förhoppningsvis blir det något roligare än att sitta hemma med Let's dance.  Hahaha, jag hatar det programmet. Fast han bonden är gullig, hahahah. Han dialekten lixom <3
På tal om dialekter, jag pratade men Ike i telefon igår. Hon var jätte snäll och gullig & kul att prata med. Ah, den tjejen är fin. Nu ska jag äta, haha. Puss :*


Om du vill ha mig, nu kan då få mig så lätt

27/2

Uppsatt hår och röda läppar

Dagen började rätt så dåligt, jag var jättetrött på morgonen vilket resulterade i att jag nästan kom försent, såg ut som jag vet inte vad osv. Annars var väl dagen helt ok. Efter skolan så tog jag bussen hem till mig med Hannipanni. Hemma hos mig fixade vi våfflor & sen myste vi lite med katten, datanörda och lite sånt :) Jag ska börja med våffeldagar i think. Haha. Typ våfflor två gånger i månaden? Sounds good to me.Sen så fäljde jag Hanna till bussen osv. Men i alla fall. Nu blir det nog inte rött hår som jag har tjatat om så länge. Eller kanske .. Är nog mer sugen på nytt blondt i sommar ..? De få läsare jag har här kommer antagligen sluta läsa snart om jag inte slutar med mitt tjat om rött hår. Saknar fortfarande Göteborg! Men i dag så fick jag ett mail om att WayOutWest-biljetterna släpps på fredag, Mitt enda problem är då att dom kostar över 900 spänn. Det har jag så inte råd med. Får väl vänta tills dom släpper endagsbiljetterna i guess :(  Aja, ha det bra allihop! Pussar :*

22/2

Jag vill så ha en polaroidkamera! Har hittat ett par begangnade rätt så billigt. :D Nu ska jag väl bara se till att göra slag i saken och faktist köpa en. Har velat ha en jättelänge. Mys.

Fortfarande sugen på rött hår dårå. Haha. Jga vågar inte, fegis i am. I och för sig gillar jag blondt. Antingen blir det rött nu/snart eller så blir det superblondt i sommar eller nått, när mitt gamla har växt ut. Vad tycks om det?

Och sen blire väl Göteborg i sommar hoppas jag. Stockholm och sånt också hoppas jag på men Göteborg är ju helmysigt på sommaren. Och så har dom så mysiga affärer och caféer. Och Haga är ju sjukt övermysigt. Älskar det stället. Ska bo där när jag blir stor tror jag. Med en sådan där fin brödrost som man kan köpa i någon affär det. Helmysigt, you name it.

Ha det bra.
Puss :*


17/2

Lalala, Jocke Berg har min strumpot tjohej! Hehe. Nadja snällisen kastade upp dom på scen igår på Norrköpingskonerten :D Och Jocke ba: "Det kan ju vara bra att ha". Dom var jätte-sexiga med T-rex & bilar på. Tror jag dör lite grand nu.

Jag är sugen på rött hår också.. Fast jag vågar inte tror jag. Eller kanske. Vi får se, mhmm. Kul min blogg är, haha. Ska försöka bättra mig, jag lovar. Kan bli mitt nya försenade nyaårslöfte :D Haha. Må så gott.

Puss :*

RSS 2.0