Klänning


Tävlingen avslutas fredag 5:e september kl. 10.00
Länk till tävlingen: [
Vinn valfri klänning hos TUMADRE ]
Länk till sponsor: [
http://limestore.se ]

Var med ni också vetja! :D


a

SVAMP

Det skulle nog ta en ganska lång stund för er att gissa var jag har varit. Haha! Jag var nämligen ute i skogen och plockade vsamp för en stund sedan. Fast vi hittade ingen så jag kan inte sa säga att vi plockade svamp, vi letade svamp helt enkelt. Men det var ganska skönt en då, det är så frsäch luft i skogen + att det är knäpptyst nästan. Mys! Dock skulle jag inte vilja befinna mig själv i skogen, aldrig i livet! Läskigt..

Nu ska jag äntligen börja sy lite grann på kjolen, det tar nog inte så lång stund. Jag vet exakt hur jag vill ha den och jag tror jag vet precis hur jag ska sy den. Vi får se. Mer uppdatering om det senare :) Ha det fint! Fred ut,


a

Frukost

Nu har jag nyss ätit frukost, en müsliblanding bestående av boveteflingor, puffad quinoa, fikon occh äpplen,, jag tillsatte även lite havre, knäckebrödsbitar och vanliga flingor. Till det drack jag ett stort glas annanasapelsinjuicse, min favorit. Supergott faktist! Nu ska jag hoppa (eller ja, gå) in i duschen innan jag ska ringa någon och se om den vill följa med en sväng på staden. Vi får se, vi får se. :) Jag ska i alla fall bege mig till stan på något vis idag hade jag tänkt. Jag ska ju som sagt börja sy på min kjol och till det behöver jag lite material.. Blomig och fin ska den bli. Aja, ni får väl se när den är färdig helt enkelt! Ha det finfint allihop! Puss,


a

Godnatt

Joni, nu ska jag snart gå och lägga mig. Supertrött är jag! Sov inte så mycket i natt ju.. Haha! Imorgon ska jag förhoppningsvis ta en tur till staden och inhandla ett band till en kjol jag håller på att sy, eventuellt mer tyg också. Får se om jag får med mig någon bara, haha! Ska antagligen inhandla en ny t-shirt och möjligtvis ett linne också. Har några godingar i sikte :p Men nu ska jag gå och fixa mig! Ha det finfint!


a
Glöm inte bort min tävling
och så får ni gärna rösta på mig här!

NYTT ARMBAND

Jag tog en kort sväng ner till en marknad idag. Väldigt kort. Jag var nog där i en kvart ungefär. Det var den tiden det tog för mig att gå från min cykel till cocosbollarna till naturgodiset till en indian till cocosbollarna till min cykel samt prata lite med ett par vänner + inhandla en påse rostad majs, ett armband och en låda med cocosbollar. Igentligen åkte jag mest ner bara för att, det är tradition att gå liksom. Men det var nog ungefär som det alltid brukar vara, jag orkade dock inte gå hela marknadsvägen, haha. Men jag var en hundrig fattigare redan efter halva vägen så jag tror inte det hade beshövts mer! Haha. Här nedan är armbandet i alla fall. Vad tycks? :)


(observera att det är brunare irl)


a

Koftor!

Hittade för ett tag sedan en fin kofta hos asos och idag blev jag påmind om den av en annan bloggare. Den kostar ungefär 330 kronor. Frågan är bara vilken av dessa som är snyggast? Den orangea lite coolare, unikare och höstigare eller den neutralt, men ack så fina, sandfärgade? Vilken tycker ni är snyggast?



a

Skratt och cocosbollar

Jag var ju som sagt på tjejkväll hos Elin igår. Mycket trevligt! Vi åt tacos, såg på film (säg att du älsar mig, hemsk hemsk hemsk), pratade, skrattade osv. osv. Alla de där sakerna som man brukar göra. Skoj som tusan var det i alla fall!

Idagvaknade vi rut halv tio (?) och segade oss rejält innan vi åt frukost. Efer det segade vi lite till, plockade ihop våra saker osv. Allihop åkte hem runt 12, ftersom att Elin skulle iväg på kräftskiva (?) senare på kvällen.v Men vi hade kul i alla fall, det här måste vi göra om snart igen tjejer?

Jag om hem ganska nyligen och har bara käkat och pysslat lite. Ska nog cykla iväg och köpa cocosbollar + naturgodis snart. Gott! Men vi får se :) Puss,


a

Tjejkväll!

Skulle bara skriva ett kort inlägg och berätta att nu åker jag ut på landet (ja, ännu mer än var jag bor, haha! Jag bor faktist i ett samhälle :) ) till Elins tjejkväll. Mycket trevligt kommer det bli tror jag nog, det brukar det bli! Hör inte av mig för ens imorgon då, haha. Ha det fint allihop! Puss,


a

TÄVLING!

Tänkte bara påminna er om att min tävling fortfarande pågår. Glöm inte det!
Ville också påminna om att det är viktigt att ni gör rätt när ni vill vara med, allt ni behöver veta står i tävlingsreglerna. Det är flera stycken som har gjort fel som jag har berättat det för (glöm inte kolla eran mail!) , men i framtiden kanske jag inte är lika snäll. Jättekul att så pass många har velat ställa upp! Jo, jag ville bara påminna er lite. Ha det finfint!



a


Halsband!

Var nere på stan en snabbis efter skolan med Hanna och Rebecca. Jag hade täntk att inhandla enny t-shirt men jag m på att jag hade glömt min pengar både här och där. På kortet fanns det heller inte speciellt mycket :( Jag var även ute efter en halsbandskjedja att ha till ett hänge som jag har här hemma. Istället för det köpte jag ett peacehalsband. Jag har inte köpt ett halsband på jag vet inte hur länge så jag tänkte att det kanske kunde vara läge nu. Haha! Snyggt var det i alla fall tycker jag. 70 kronor på Glitter. Vad tycks?

(Som vanligt har jag ingen ork till att ta speciellt snygga bilder på sådana här saker, hoppas ni står ut!)


a

Födelsedagsbarn

Kom hem från Kiki för någon halvtimma sedan. Har ätit födelsedagsfika och pratat och kollat på project runway. Grattis tjejen! Hope you had a great day! Men som sagt, jag kom dit runt åtta och då satt vi först och pratade och hon fick sin present. Efter det fikade vi med hennes familj, mycket gott var det! Glass med chokladsås, jordgubbar, bananer och favoriten annanas. Mums! Efter det kollade vi en stund på tv osv. innan jag gick hem runt tio. Mörkt som tusan var det, men inte så farligt. Vi bor ju ganska nära varandra vi två, haha! Just nu sitter jag och kollar på pr-finalen. Vet inte riktigt vem jag hejar på, vi får se lite helt enkelt. Haha! Men nu ska jag gå tillbaks till tvn! Ha det fint!


a

Saknat

Saknar den där tiden.. Stilen och så. Åh. Puss.

(vet tta ni älskar särluggen)
Ni har väl inte glömt bort tävlingen föresten? :D



a

Veckans blogg!

Jag har nu blivit nominerad till ytterligare en "veckans blogg"! Grymt kul! Om ni gillar min blogg så får ni gärna klicka in här och rösta! Hihi! Ha det bra allihop. Fred ut,


a

Byta blogg?

Jag funderar ärligt talat på att flytta min blogg till en annan adress. Använda den här till lite mer seriösa inlägg. Det var faktist mitt syfte med att blogga från början. Jag började på en annan (borttagen) adress där jag skrev allt möjligt. Mest var det olika texter som jag skrev själv eller annat poesiaktigt. Kanske inte det bästa man kan få tag i men ändå, det var mitt på något vis. Jag säger inte att jag på något sätt ångrar att jag har den här bloggen, det gör jag absolut inte! Det känns bara som att den här bloggen från början var till för mer seriöst skrivande. Alltså: skulle ni tycka att det var allt för jobbig tom jag flyttade den här bloggen till en annan adress? Inte nu kanske, om en månad eller så. Ja, jag får se i alla fall! Ha det fint,


a


Presenter

Hej allihop! För det första ville jag bara säga att det är jättekul att det är redan är så många som deltar i min tävling! Riktigt kul faktist.

Idag så lyckades jag pallra mig iväg till skolan. Jag hade bl.a. träslöjd för första gången sedan femman, jobbigt :( Eller den här lektionen var helt ok men i övrigt är inte träslöjd mitt favoritämne direkt. Textilslöjd gillar jag där emot..
Vi fick sluta en timme tidigare än vad vi skulle, mycket skönt! Efter att vi slutat begav jag mig till aulan tillsammans med ett par andra, vi skulle nämligen "visa upp oss" för sexorna inför elevrådsvalet. Jo, jag ställer upp som kassör! Haha. Jag vill vara med i elevrådet något år, men vill inte vara ordförande. Därför är det här mitt sista år som jag kan kandidera. Ni får önska mig lycka till så får vi se hur det går helt enkelt!

Efter det så stog jag och pratade med Johan och Henke m.fl. medans jag väntade på attden andra gruppen skulle sluta. Efter cirkus en halvtimme var de klara med sin NO och vi vandrade ner mot staden. Jag inhandlade bl.a. presenter till Agnes och Elin som jag ska till på tjejkväll/födelsedagsfest/något på fredag. Skoj! Har dock fyra stycken kvar att köpa presnt till. Minst en ska inhandlas imorgon i alla fall.. Men nu ska jag fixa med ett par saker tills imorgon! Peace,


a

TÄVLING!

Jag har ju pratat en del om mina små hemligheter och nu kommer de fram en efter en! Jag har nämligen bestämt mig för att ha en tävling här på bloggen, just för at jag uppskattar mina läsare så mycket! Det kan ju behövas nu när skola/arbete kommer igång och hösten är på gång.


Priset innehåller:
- Ett mörkblått nagellack, nummer 41, från Depend.
- Min absoluta nagellacksfavorit, det tidlöst röda lacket, nummer 36, från Depend.
- En Kalciumstärkare från Depends exklusiva nagelvårdsserie. Kalciumstärkaren gör så att nageln stärks och naglarna växer även snabbare.
- Ett par diamant/nit-formade örhängen från brittiska Claire's.

Hur vinner jag?
 För dig med blogg:
 1. Kopiera bilden och lägg upp på din blogg. Du ska länka både till mig och till Depend.
 2. Du kommenterar det här inlägget, här skriver du även adressen till ditt inlägg om min tävling. Max 10 kommentarer!

 
För dig utan blogg:
 1. Skicka ett mail till mig ([email protected]) eller lämna en kommentar (glöm inte din email!) så löser vi det!

Tävlingen avslutas klockan 20.00 den 8 september 2008. Då kommer jag slumpvis att dra ett nummer ochkommentaren som har det numret vinner!
Ha det bra och lycka till!


a

Hemligheterna är snart inga hemligheter

Kommer ni ihåg att jag skrev att jag hade lite ändringar på gång här i bloggen? Snart så är allting färdigt och fixat. En sak var ju designen som kom upp redan igår. Just nu håller jag på att fixa med ett par saker som antagligen publiceras idag eller imorgon.. Och om jag var ni skulle jag inte vilja mssa det.. ;p Haha! Ha det finfint!


a

Senaste inläggen


Jag tänkt leta upp lite nya bloggar nu när jag är sjuk och inte har så mycket att göra. Jag gick in på blogg.se och vad ser jag? Hihi, kanske inte så häftigt. Men lite tufft är det allt! Nu ska ja nog börja med lunchen, jag har blivit lite småvan vid att äta tidigt nu när skolan har börjat. Ha det bra!


a

Sjukling

Så blev det så i alla fall då. Även fast jag mår lite bättre idag så är jag ändå hemma från skolan. Ont i halsen, förkyld och en "tung" känsla i huvudet. Men jag ska ladda med massa bra mat idag så är jag förhoppningsvis frisk imorgon! Ska laga tacos till lunch hade jag tänkt (!). Både gott och nyttigt (i alla fall grönbsakerna, haha)! Annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Försökte sova lite förut men jag hostar så ofta så det går knappt. Ska nog måla lite, skissa på en ny klänning jag ska sy upp.. Bilder kanske kommer upp när jag är färdig! :) Mjopp. Nu ska jag kolla lite på tv tror jag. Ha det bra allihop!


a

NY DESIGN!

Efter att jag gjort ett par olika headrar bestämde jag mig för den här. Det kanske inte blev den allra snyggaste desgnen jag har haft men jag är ganska nöjd! Vad tycker ni?
Jag har även bytt bakrund, och så ska jag justera några småsaker innan det är helt färdigt. Om ni upptäcker några fel så vill jag väldigt gärna att ni rapporterar dem till mig, speciellt de med Firefox. Tack mycket! Ha det bra. Fred & kärlek,


a
Följ min blogg med bloggkoll


Nya designen

Just nu sitter jag och grejar lite med den nya designen, eller den nya headern rättare sagt. Blir jag relativt nöjd med den så lär den komma upp här på bloggen senare idag. Blir jag inte det minsta nöjd är det bara att börja om, haha! Nej men så är det. Jag har gjort otaliga headrar och det är bara mycket få av dem som kommer upp här. Från böjan hade jag tänkt att satsa på en råsnygg design (jag har hela i mitt huvud, haha!) men jag orkar helt enkelt inte med att fixa den idag. Som jag berättade igår så mår jag inte som bäst, det halsonda har i och för sig inte förändrats så mycket, dock har jag dragit på mig en rejäl fökylning. Jag vet inte vad det är med mig den här sommaren? Det här är min andra ontihalsen-fökylning(-feber)-attack den här sommaren. Det är inte likt mig! Men förhoppningsvis slpper jg febern den här gången i alla fall! Nej, nu ska jag ortsätta med headern. Pusshej,


a

Photosession

Jag berättade ju förut att Lisa fotade mig idag! Tack! Jag var väl inte så snygg som jag kanske kunde ha varit, men ett par bilder blev det allt!



Lisa på sista bilden, hennes blogg hittar ni här!
Pussar,


a


Sjuk?

Minns ni att jag skrev att jag hade ont i halsen osv.? Det blev lite bättre och jag kunde träna i torsdags. Men nu har dte förvärrats jättemycket! Hostar nästan hela tiden och har en obehagskänsla i halsen hela tiden. Jag vill inte bli sjuk nu ju! :( Jag hatar att vara sjuk över huvud taget men dte känns inte som att det är så bra just nu.. När skolan precis har börjat och så. Det är bättre att ta ett sjukbreak mitt på terminen, eller vad säger ni? Haha! Lite synd tat man inte kan bestämma när man ska bli sjuk, haha! Nej, nu ska jag gå och ta lite te och andra "halsmediciner". Pussar,


a
Föresten, ni glömmer väl inte att bli medlemmar här, genom att klicka på länkar, värva vänner etc. så får man presentkort på Kicks, helt gratis!

Shopping och foton

Hej! Igår så var jag först i skolan, såklart, och sedan gick jag ner mot stan med Lisa, Agnes och Lollo. Lollo gick efter en liten stund och Lisa, jag och Agnes gick omrking en del på stan. Jag köpte ett nytt nagellack, rött från depend (nummer 40), men inget mer. Jag (och ingen annan heller) hade ork att kolla på så mycket saker, där av den låga shoppingfaktorn. Haha! Agnes gick efter en stund och Lisa och jag bestämde oss för tat gå till Taco Bar och äta. Vi had igentligen tänkt att äta på en salladsbar men den var inte öppen (?). Jag tog en dipptallrik, mums! Sedan åkte vi hem till mig och Lisa sov här. Mys!

Idag så har vi varit ute och Lisa har fotat mig. Antagligen kommer det upp lite bilder från det idag, ska även fixa min design idag eller i morgon! :) Nu ska jag vara lite social, haha! Puss,


a


Hemligheter

Jag har lite hemligheter här på bloggen just nu. Förohppningsvis, om allt går som det ska vill säga, så kommer det nog upp en del förändringar och andra roliga saker den här veckan eller, eventuellt, nästa vecka. Låter det bra? Haha! Stay tuned! Nej nu är det bäst att jag går och pysslar med någonting annat, innan jag säger för mycket. Ha det bra! Puss,


a

Världens sötaste!

Ni ska bara veta vad som har hänt! I morse fick vår lille tisse ungar! 3 stycken! Åh! Så fruktansvärt jätteunderbara dom är! En som ser ut nästan precis som Sandra (vår katt alltså), lite mörkare i pälsen bara, en som är lite mer grå än hon men ändå väldigt lik och en som är helsvart. Och så små dom är! Cirkus en decimeter! Åh!


a
(bilder på kattungarna kommer väl så småning om, här är en bild på Sandra (kanske inte världens bästa men den får duga)!)

Skolfoto!

Ja ni, det gick väl inte super kan man väl enkelt säga. Jag vet inte hur jag såg ut på klassfotot men de enskilda var i alla fall ingen hit. Har en känsla av att jag kommer se väldigt arg/tjurig ut på den stora bilden. Jag hatar nämligen att le på kommando, haha! Det ser så falskt ut om jag ler mycket, därför hade jag bara et litet leende. Hoppas att det inte blev allt för misslyckat i alla fall, tänk er: den här bilden kommer representera mig i ett helt år. Usch! Men jag får väl tänka positivt, jag har ju faktist inte sett fotot än! :) Ha det bra!


a

Tröttheten

Usch. Jag vet inte vad som har hänt(?). Idag är jag bara så grymt trött. När jag kom hem från skolan sov jag någon timme men jag är fortfarande jättetrött. Kanske håller mitt halsont på att utveckla sig till något värre? :( Fast å andra sidan så är alla trötta ibland, det får man vara. Vem vet, kanske vaknar jag upp imorgon pigg som en nötkärna? Haha. Vi får hoppas på det i alla fall! Fast mest tror jag nog att det består av att jag sover för lite. Sover inte speciellt lite igentligen men jag är en person som behöver sova ganska mycket. Eller jag tror det i alla fall.. Så det blir väl att gå till kojs någon timme tidigare idag. Ha det bra i alla fall! Puss,


a

Klädhjälp?

Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig på skolfotot. Kommer antagligen se trist ut i vilket fall. Det blir antagligen ett vanligt linne med lite accesoarer osv., en grå tröja eller eventuellt en svart mönstrad. Vad det än blir har jag nog jeans i alla fall. Kommer se realtivt tråkig ut i vilket fall. Heh. Kul. Men så är det! Någon som har något tips föresten? Jag har ju faktist lagt upp ett par outfits och inköp osv. Om det är något speciellt osm ni gillade kanske? Äsch, jag får se helt enkelt. Får bli ett vanligt tråkskolfoto. Ta hand om er allihop,


a

Foto och halsont

Hejhej! Sitter här med ett hemskt halsont, jag hoppas jag inte blir sjuk nu bara :( Därför blev dte ingen träning idag, lite trist eftersom att dte var den första. Men jag får hoppas att det blir bättre snart i alla fall!
Imorgon har vi skolfoto. Usch! Jag har aldrig gillat skolfoton, det är alltid något som blir fel. Plus att de känns så pressade på något vis, speciellt eftersom att det är den här bilden som folk man inte känner kommer se i ett helt år. Dessutom har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig, måste ju i alla fall se hyffsad ut :(

Jaja. Annars har väl dagen varit lite upp och ner så att säga. Många saker hit och dit. Vill inte gå in på det närmare här i bloggen, men det har varit både positiva och negativa saker som har hänt! Annar har skolan kommit igång lite nu. På min skola är det minsann inte slappt i början, där kör man igång direkt. Wiho.. Vi har i alla fall fått en ny no-lärare som hittills är jättebra! Och jag verkar inte vara ensam om att tycka det..? Aja, nu ska jag välja kläder och sova en stund. Puss!


a

Första skoldagen!

Idag började skolan igen. Känns väl lite splittrat. Är glad att träffa de jag inte har träffat udner sommaren i alla fall!
Skoldagen var ganska seg. Det var bara prat som vi redan har hört ett antal gånger vid det här laget. Men vi slutade vid halv tolv i alla fall, skönt!

Efter skola n gick jag + 12 andra ner och käkade på stan. Mycket trevkligt med er tjejer! Sedan gick jag ner en sävng på staden med Agnes, Kiki och Madde. Kicki och Madde gick efter en stund men AGnes och jag traskade runt där ett bra tag. Mötte även Nadja och var med henne en stund. Kom hem runt sex tror jag, trött som tusan! Nu ska jag ut på en promenad tror jag :) Ha det fint allihop!


a

Sommarlovsslut

Jaha, då sitter jag här, sista kvällen på sommarlovet. Känns väldigt surt eftersom att det känns som att sommaren knappt har börjat än. Just nu håller jag på att ta fram lite kläder och saker tills imorgon (kommer vara ful, heh) och så ska jag strax gå och ta lite te. Är grymt trött med, jag sov ju bara ca. tre timmar i natt. Inte någon skönhetssömn direkt! Haha. Men vi hade kul igår, det hade vi! Ja, jag ska väl ta fram det sista nu. Ha det fint allihop!


a

You don't know how lovely you are


<3

Festivalkväll nummer 2!

Igår kväll åkte jag jag åter igen in till staden för att gå på festival tillsammans med Lisa, Hanna, Lollo, Julle, Kiki och Elin. Jag tänker faktist inte gå in på några detaljer men vi hade kul i alla fall. Trots att det hände ett par saker som kanske inte var det allra bästa så hade vi det jättekul! Jättebra avslutning på sommarlovet!

Vaknade hemma hos Lollo tillsammans med Lollo, Lisa, Hanna och Elin vi sex. SEX! Ingen av oss kunde sova så vi låg och pratade och tittade på tv och åt frukost och duschade osv. Vi gick iväg och köpte lite saker, för min del en energidryck och lite naturgodis innan vi begav oss hem igen för att göra i ordning lite efter oss. Slöade lite vid tv:n och var allmänt sega innan Lisa och Elin åkte hem. Vi sa hejdå till dom och kort där efter åkte Hanna och jag också. Kul kväll och dag minsann! Tack tjejer (och alla vi träffade..)! Puss,


a


Festivalkväll

Gårdagskvällen spenderades tillsammans med Lisa, Agnes, Kiki, Julle, Gabbi och pyttelite med Alex och Nadja. I och för sig gick vi aldrig in på festivalområdet men det var ganska trist där inne tror jag, haha. Kul hade vi i alla fall!

Idag så har jag inte hunnit göra så mycket. Duschat, ätit frukost och gjort mig i ordning lite. Sedan ikväll åker jag in till stan igen och så stannar jag där ett tag antar jag. Vi får se lite vad som händer helt enkelt! Haha. Det blev ett kortisinlägg det här ni! Aja. Ha det fint! Peace,


a

Sjukgymnasten

Idag blev det att gå upp realtivt tidigt för att ta bussen in till stan. Eftersom att bussarna var jättekonstiga så fick jag vänta en timm på mammas jobb (;s) innan vi gick ner mot sjukgymnasten. Han pratade och pratade och visade lite. Det tog väl ungefär en halvtimme och efter det gick jag och mamma och luncha på något halvnytt ställe som vi aldrig hade varit på. Jag åt tavotallrik och den var ganska god. Det var paprika i köttfärsen, vilket jag inte gillar så mycket, men annars var det gott! :) Efter dte så tog jag bussen hem och nu har jag städat lite. Ikväll kommer Kiki och hennes familj hit och äter kräftor. Haha! Efter att vi har ätit så åker vi (jag + Kiki) in till stan och träffar folk + festival. Mys! Nu ska jag fortsätta min städning! Puss,


a

Stockholm!

Förlåt, förlåt för att jag inte la upp inlägget om stockholm igår. Men här är det i alla fall!

Jag vaknade upp hos Julia runt sju (!) på morgonen. Efter en bra stund gick vi upp och fixade osv. När vi till slut var färdiga hade vi bråttom till bussen, så vi sprangs såklart så snabbt vi kunde (nästan i alla fall) hela vägen till busshållsplatsen. Men naturligtvis fick vi ändå vänta på bussen i fem minuter. Varför händer sådant där alltid mig, haha?

När vi (jag, Julia och hennes mamma) kom fram till stan gick vi och hämtade ut tågbiljetterna och strax var det dags att gå på. Vi fick en helt egen kupé och allt var superskönt. Men det varade inte specillt länge, på nästa station proppades såklart tåget med folk, inte så kul! Men tågresan gick bra och det var inte alls speciellt segt (jag och Julia kan ju roa oss så att säga!). Vi anlände i Stockholm runt elva tror jag. Där skildes vi åt, jag och Julia gick mot stan och Julias mamma skulle på någon läkarundersökning någon annan stans.

Vi vandrade runt på stan ett par timmar, kollade lite här och där, innan vi bestämde oss för äta. Efter lite krångel och felsägningar osv. åt vi till slut. Efter det gick vi omkring ytterligare lite, jag provade 100 jeans (okej, inte speciellt mång men det kändes som det) osv osv. Jag köpte ingenting, inte Julia heller. AH! Hur kan man åka itll Stockholm ochinte köpa någonting (förutom mat)? Haha. Så är det i alla fall.

När vi kände att vi var färdiga ringde vi och pratade med Julias mamma och vi bestämde att vi skulle ses. Sagt och gjort, efteråt tog vi bussen till Gröna lund. Där var vi resten av kvällen, jättekul! Verkligen. Åkte det mesta faktist, var jättenära att vinna en jättetor plopp (dt var t.o.m. jag som sa stopp!), skrek som ett as i flygande mattan (hatar den), blev fula på alla kort osv. osv. osv. Kul var det i alla fal! Kvart i nio (?) tog vi bussen från Gröna lund in mot t-centralen. Minst sagt intressant bussfärd, haha! Hände en hel del saker, men dom kan jag berätta om en annan gång. När vi kom fram så gick vi tillpressbron och jag köpte en tidning + apelsinjuice (som jag suktat efter hela dagen, haha) + en banan inan vi steg på tåget.

Jättekul dag minsann! Måste göras om igen? Ha det fint! Puss,


a

För trött

Hej allihop! Jag hann, som ni kanske ha rmärkt, inte med något inlägg igår. Eller hann gjorde jag väl, men jag var grymt trött när vi kom hem från Stockholm (kommer upp ett inlägg senare idag om huvudstaden!). Idag har jag inte gjort så mycket, sov ganska länge och annars har jag bara tagit det lungt, städat lite med. Jo, jag hade väl inget att säga igentligen. Ha det fint i alla fall!



a


Stockholm!

Imorgon bär det av till huvudastaden tillsammans med Julia! Det blir stan förstan halvan av dagen och sedan, på eftermiddagen far vi mot Gröna lund (ller inte bara mot, till!)! Skoj som tusan! Så imorgon lär ni väl inte få så mycket uppdatering från min sida, möjligtvis på kvällen. Kommer hem runt tolv tror jag och är nog ganska trött då, men ett litet inlägg ska jag nog kunna hinna med! Ni får ha det bra var ni nu än befinner er i alla fall, det kommer nog jag att ha! Ska spana efter ett par jeans, en höstjacka och någon t-shirt tror jag. Annars blir det väl som det blir lite! Haha! Aja, ha det bra! Puss,


a

Uppe med tuppen!

I morse gick jag upp så där sjukligt tidigt som jag kan få för mig tat göra ibland. Jag vet itne riktigt varför men så är det i alla fall. Klockan halv åtta (HALV ÅTTA!) steg jag upp ur sängen och en timme senare befann jag mig på gymmet och skulle träna. Jag var jättetrött oh seg och så, men lite träning blev det i alla fall. Och trots allt är det ju jätteskönt att ha tränat och duschat osv. redan klockan elva på morgonen! Okej, jag vet att jag är konstig. Haha! Resten av dagen har jag tittat på lite kläder tills imorgon och lagat mat och lite sånt. Ha det bra i alla fall! Fred,


a

Standag och gym!

Började dagen med att gå upp tidigt. Tidigast hitills på sommarlovet (om man inte räknar de dagar som jag haft något speciellt ett gå upp till). Men det var ganska skönt det med faktist. Slappade lite och fixade mina naglar (fast jag tog bort det sedan, efter en jättelång stund av fixning. Haha! Waste of time, you name it!) innan jag åt lunch för tat sedan ta bussen in till staden.
På bussen mötte jag Agnes och vi satt och pratade en stund osv. innan vi anlände i stan. Vi gick om kring ett par timmar och kollade på en hel del grejer. Jag köpte ingenting, eller jo, en kalender, haha! Men jag behöver en sådan nu till skolan.. Så speciellt snygg var den inte men jag gillar sättet som dagarna är på (det verkar som att ny för tiden ska det vara idiotiskt jobbiga system för hur dagarna ska sitta men inte i denna!). Ett stort plus är dock att man kan byta ut fram- plus baksida så lite snyggare ska den allt bli.
Efter det bestämde vi oss för tat åka hem till Agnes där vi tog ur alla saker ur hennes rum. Hon ska måla om så jag ställde upp och flyttade lite grejer så att det skulle gå snabbare. På så sätt hann hon även följa med mig och gymma, vilket var riktigt skönt! Känns som att jag har tappat hela konditionen nu på sommarlovet. Jag känner mig alltid så duktig efter att jag har tränat, skönt!
Efter det tog jag bussen hem och nu har jag ätit och fixat lite andra grejer och så. Ha det fint allihop! Puss,


a

Armband för hela slanten!

Något jag länge har tyckt är snyggt är armband i massor! Vet att jag körde med det för något år sedan t.ex. (dock inte på riktigt samma sätt som jag gör nu..) Att blanda olika typer av armband hejvilt för att skapa sin egen unika kombination kan vara kul faktist. Här kommer fyra av mina favoriter, alla är från cocoo.


1. Brunt läderarmband med texten "Love makes the world go around". 165 kronor.
2. Det närapå klassiska peacearmbandet, här i beiget. 85 kronor.
3. Enkelt, svart läderarmband. Blir ditt för 165 kronor.
4. Treradigt senapsgult läderarmband som kostar 165 kronor.

Vilket tycker du bäst om?


a


Håll koll!

Hejsan! Ni har väl inte glömt bort att ni kan lägga till mig på bloggkoll? På det sättet får ni direkt reda på om jag har uppdaterat. Klicka in här och tryck sedan på "prenumerera". Klart! (Jag har även en ikon till vänster lite längre ner på sidan där ni kan trycka). Må så gott!


a

Garderobsmakeover och chokladmuffins

Tjaopp! Just nu gör jag inte speciellt mycket lals, pratar med mina saknade warbergare och lite sådant. Idag bakade jag först cokladmuffins(!). Bakade några för ett par dagar sedan men "någon" har visst ätit upp de flesta (inte jag den här gången!) så jag bakade lite nya. I och för sig finns det några kvar men ja, jag fick lust helt enkelt :) Efter mufinsbaket och lite städning i rummet kom jag fram till att jag ville möblera om lite i min garderob. Har tänkt på det ett tag men idag började jag äntligen. Jag har till och med nästan avsluat det, det ni! Bara ett par saker till som ska in i garderoben. Alltså: jag har flyttat min översta hylla ner till mitten ungefär, höjt galjstången och lagt in mina skor i garderoben. Har även rensat lite smått, men inte så mycket. Nu ska jag fortsätta städa lite tror jag, lite dammsugning kvar. Ha det fint! Fred och kärlek,


a

Bli medlem här och samla poäng så har du snart ett presentkort från kicks helt gratis!


London: dag 5!

Dag fem var inte bara dag fem utan också dagen som vi skulle åka hem. Lite tråkigt, men å andra sidan hade vi hunnit med det mesta som vi ville. Vi vaknade, steg upp, åt frukost osv. Pappa och jag bestämde oss för att göra ett esök i den närliggande affären där vi köpte två drickor, en fruktsallad till mig och en pastasallad till syster. Vi gick sedan tillbaka mot hotellet och jag postade de sista vykorten som skulle iväg. Vi gick tillbaka till hotellet där vi packade ner dte allra sista innan vi begav oss mot t-banan för att ta oss enkelt och smidigt till flygplatsen. Vi kollade runt lite på flygplatsen (bl.a. fanns det en Gordon Ramsey-restaurang!) innan vi käkade lite och sedan gick på planet. Landade på arlanda cirka tåv timmar senare.
Jag älskar London!


a

Flygbild.

Gratis smink!

Okej, jag erkänner. Jag är en död fisk ibland (bara döda fiskar följer störmmen) även om jag försöker att inte vara det. Men gratis smink blir faktist ett undantag! Hur underbart skulle inte det vara att slippa lägga pengar på smink hela tiden? Om ni inte redan är medlemmar får ni gärna blir det här. Tack och hej!


a

Regnpromenader

Ska snart ge mig ut på en promenad hade jag tänkt. Kanske tar med mig kameran också, det har ju blivit lite dåligt med fotande på senaste tiden. Föresten har jag funderat på att börja publicera lite mer bilder på bloggen, alltså sådana jag har tagit. Låter det som en kul idé? Skulle någon vilja se dom alltså? :)

Jag måste börja gå upp tidigare på morgnarna med. Jag orkar inte med att gå upp klockan tolv hela tiden. Det blir usperjobbigt och dagen försvinner så snabbt! Måste skärpa mig helt enkelt! Imorgon ska jag ställa klockan på 10. Aja, kanske ska klä på mig lite och sådant nu! Ha det fint.


a

London: dag 4!

Dag fyra började med att vi gick upp och åt frukost, gjorde i ordnng oss osv. Idag var det bestämt att vi skulle ge oss av mot Portobello road, en gata med mer vintage/secondhand-liknande affärer. Även en hel del antikaffärer. :) Vi vandrade gatan fram, åt lunch på subway (lite sådant blev det allt!), drack världens godaste latte på starbucks och bara myste bland alla de små husen och affärerna. Jag köpte en t-shirt och en kjol (bilder kommer!), hittade ett par klänningar och sådant men när vi kommit så pass långt på vår resa började pengarna sina. Köpte i alla fall en kjol och en t-shirt! :)

Efter att vi hade ätit lunch osv. bestämd vi oss ännu en gång för att splittras. Mamma och jag bestämde oss för att vi ville se lite sevärdheter, jag eftersom att pengarna som sagt började ta slut och mamam för att, ja, hon ville se dem. Vi åkte först mot Tower bridge där vi bestämde oss för tat vi faktist ville upp i bron och titta. Vi köpte biljetter och sedan åkte vi upp med hissen. Väl uppe var det grymt fin utsikt, dock var det lite tråkigt att det var så pass inglasat som det faktist var. Jag hade ju velat stå på någon slags balkong där uppe ju! Aja, man får inte allt man vill. Det var jättefint i alla fall!

Efter det bestämde vi oss för att leta rätt på en tunnelbana och på vägen dit såg v även London bridge. Vi tog tunnelbanan till house of the parlament. Vi fattade inte riktigt var vi var på väg när vi skulle upp ur underjorden men det visade sig strax att vikom precis inpå självaste huset! Strax efter såg vi London eye och Big ben också. Hade kanske varit kul att åka London eye (världens största parisehjul för de som inte vet :) ) men eftersom att vi inte hade så mycket tid och dessutom har vi redan åkt det när vi var i London 2004 bestämde vi oss för att gå vidare. Efter otaliga bilder tagna med mobilkamera (dom kommer, dom kommer!) började vi gå mot Buckingham palace. Gick igenomen jättefin park innan vi kom fram. Maffigt hus det där! Efter ännu ett par bilder så vandrade vi mot tunnelbanan på andra sidan en annan fin park. Föresten måste tunnelbana vara det absolut smidigaste sättet att ta sig fram på i London. När det är så pass mycket trafik som det är i London lönar det sig inte att ta en taxi. Eller det är ju skönt ibland, men ska det gå fort är tunnelbana bättre!

Vi tog i alla fall t-banan in till oxford circus (?) där vi skulle försöka hitta ett matställe. Vi letade en hel del men hittade iget som passade riktigt. Det hela slutade med att vi åt middag på Pizza hut. Lyxigt va? ;p Nej men det var ganska gott i alla fall. Mamam sa att hennes mat var jättegod, min var väl ok. Tog potatisklyftor, som jag älskar, men de hade nåon krydda på som jag inte riktigt gillade. Jag åt även en nachotallrik (klyftpotatisen var jättelite, en förrätt bara) som också var helt ok. Smakade lite annorlunda vad jag är van att sådant ska smaka bara. :) Vi vandrade sedan genom gator fyllda med folk och resturanger hem till hotellet. Trevlig dag minsann!


a


Önskeoutfit i höst

Så här vill jag se ut i höst:

Tunikan kommer från asos och kostar runt 850 kronor.
Skorna kommer också från asos och de går på ungefär 920 kronor.
Peacehalsbandet blir ditt för 95 kronor och finns  hos cocoo.
Till det ett par svarta strumpbyxor från nästan helt valfri affär.

Ha det fint allihop!


a

Nu är jag igång igen!

Nu är jag med i en tävling hos Madde där man kan vinna en goodiebag värd 700 kronor sponsrad av Yves Rocher. Den innehåller bland annat några krämer, en kroppspeeling och en mascara! Tävlingen avslutas klockan 20.00 den 31a augusti. Nu är det väl äntligen min tur att vinna eller vad tycker ni? Ha det fint i alla fall!

Här hittar du tävlingen!


a

Skor!

Här är skorna jag inhandlade för ett par dagar sedan på skopunktens ta-3-betala-för-2-rea! Betalade 350 kronor (348 ignetligen) för allihop. Vad säger ni om den va? :D


1. Ett par naturvita virkade ballerinaskor för 149:-.
2. Gillade de svarta nästan lika mycket som de naturvita så jag köpte dem med. 149 kronor!
3. Efter en god stunds letande (man kan ju inte köpa bara två skor om man får tre för samma priset som två eller hur?) hittade jag dessa! Ett par blå (!) pumps utan klack kan man säga. Haha!

Nöjd blev jag i alla fall! Strax över en hundring per par. Bra pris! Vad tycker ni? Må så gott i alla fall!


a

Pasta och rostad majs

Hej! Väldigt vad dåligt det har blivit med blogandet på senaste tiden! Får vi nog ta och ändra på! Igår i alla fall var jag med Julia och hennes mamma och syster på någon marknad. Vi fikade hos deras kompisar och lite annat mys med. Köpte ingenting, eller jo en påse rostad majs. Så grymt gott! Heh. Kom hem någon gång på kvällen och grejade lite med bildrensning och så på datorn. Somnade ganska tidigt tror jag, jag vet inte riktigt.

Idag i alla fall! Gick upp tidigt, som ärväldigt ovanligt nu för tiden. Kollade lite på tv och käkade frukost. Har kommit upp med en idé till lunch idag (fruktansvärt vad mycket matlagning det har kommit upp här nu, haha), köttfyllda egengjorda torellini. Zappade förbi ett tv-program i morse nämligen där dom gjorde tortellini och jag har inte ätit det på hur länge som helst! För ett par år sedan var det min favroiträtt! Så tortellini it is. Får väl se hur det går helt enkelt!

Föresten så kommer de nya skorna förhopnningsvis upp idag, även dag 4 (kanske 5 också) i london kommer antagligen upp (peppkommentarer hjälper! haha). Ha det fint i alla fall! Peace,


a

Hela världen är så underbar

Sitter här med Julia brevid. Har precis kollat på film, What happens in Vegas. Den var väl ganska ok tror jag, haha. Vi var en sväng på stan idag, jag köpte tre par skor. Bilder kommer som vanligt när jag har fotat dom. Haha. Detsamma gäller det restrerande av min London-berättelse. Den är på g faktist. Imorgon ska jag försöka lägga upp något om det i alla fall. :) Korta inlägg det har blivit på senaste tiden, lite trist kanske. Ha det fint i alla fall!


a
Lägger upp den här låten med, bra är vad den är!


Lisen

Hej! Sitter hemma hos Lisa just nu. Vi har varit på stan och sånst. Mys! Hittade två par skor som jag ska inhandla snart. Annars köpte jag ingenting :) Ska sova här ikväll med. Ha det fint!


a


Myskläder

Hej bloggläsare (haha)! Ber om ursäkt för att jag uteblivit från bloggandet idag och igår. Har skrivt två inlägg men det har aldrig blivit att de kom upp. Skrev ett om kent bl.a. Om konserten. Efter en lång stund av funderingar kom jag fram till att det är meningslöst att försöka beskriva.
Ni som var där fattar.

Idag har jag inte gjort så mycket i alla fall. Kiki och hennes mamma kom hit en sväng i förmiddags och fikade lite grann. Hann prata en liten stund också innan Kiki var tvungen att gå. Hon skulle med en buss serni :) Jag har i alla fall varit lite duktig och städat och sådant. Fast nu ser det väl lite halvdant ut igen pga. av att jag drog ut lite gamla tidningar. Ska nog plocka ihop dom igen snart.. Skulle igentligen ha träffat Julia idag med, men det blev inget. Får inte tag i henne (?). Mitt på dagen någon gång pratade vi och hon sa att hon skule vara hemma vid fyra. Har smsat och ringt men hennes mobil är inte på verkar det som. Hon blev väl kvar hos sin syster antar jag. Haha :)

Nu ska jag, iförd jättebekväma blå pyjamasbyxor och ett gult linne, gå och dricka lite te. Ovanlig kvällsaktivitet va? Hahah. Ha det fint allihop i alla fall! Pussar,


a

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH!

ÅHÅHÅH!

ÄGER EN SJÄTTEDEL AV SAMIS HANDDUK!
ÅH!

(Gjorde en pil för de som inte är så insatta.. Snäll jag är ibland va?)

Finaste, älskade kent

Wishing that moment could last 'till the end

Snart åker jag. Finast kommer det bli. Puss.

London: dag 3!

Vi började dagen med att äta frukost på hotellet innan vi åkte iväg till Camden för att gå på Camden market. Vi vandrade omkring i det till synes lilla camden market men ack så stort det var(!) en stund innan vi bestämde oss för att vandra ner för gatan och kika in i massor med affärer. Vi hamnade på någon slags "matmarknad" och pappa sa att "här har dom allt". Vi gick omkring lite i matoset och hittade även en del affärer/stånd längre in innan vi bestämde oss för att köpa mat. Jag var inte så sugen på att prova något thailändskt (hon som stod i ståndet var lite småläskig och övertrevlig och ville lära sig hur man sa "hur mår du" på svenska. Vi lärde henne men uttalet var väl lite sisådär ;p) eller indiskt eller något sådant så jag körde på pommes med sallad. Jag fick en grymt stor portion och orkade inte äta upp allt, men det gjorde inte så mycket.
Vi vandrade tillbaka längs gatan och gick in en sväng på Camden market igen, då jag hittade en klänning (bild kommer under london shopping som lär komma upp snart). Hittade en t-shirt också, annars inget.
Efter att vi varit runt i Camden bestämde vi oss för att åka in till "stan" igen för att gå oxford och regent street igen. Sagt och gjort tog vi tunnelbanan till oxford circus (tror jag) för att shoppa lite. Hittade ett par saker, bl.a. en väska och lite sådant. Vi begav oss, efter att ha ätit middag, ännu en gång till hotellet för att sova. Jag var helt slut!


(ännu en gång kommer det bilder när jag har konverterat pappas raw-bilder till jpg..)
a

London: dag 2!

Vi vaknade ganska tidigt tror jag, för frukosten stängde 9.15. Vi gick ner till frukosten och stannade där ett litet tag och åt. Vi gick upp till rummet igen och fixade i ordning oss lite, jag tog en dusch och sedan bestämde vi oss för att vi skulle åka till Harrods. Sagt och gjort for vi snart dit och gick in i det maffiga varuhuset. Sprang (okej, gick) runt och tittade på massvis båda dyra och lite mindre dyra saker. Köpte flera sorter te och en tröja m.m. (inlägg om all min shopping kommer snart upp). Efter att ha gått om kring där en stund bestämde vi oss för att äta lite. Vi gick och åt någonstans innan vi gick till baka till Harrods igen för att inhandla några till saker.
Sedan bestämde vi oss för att splittras så mamma och jag åkte till leicester square för att köpa bljetter till någon musikal. Helst ville vi se Mamma Mia, men vi tyckte att det var ganska ovärt att betala över tusen spänn alternativt få jättedåliga platser nästan längst ut på kanten så vibestämde oss för att skita i musikalgrejen. Istället vandrade vi upp mot Piccadilly circus där vi såg en skylt mot chinatown så vi (jag) tänkte "varför inte?". Vi vandrade alltså mot chinatown och där gick vi omkring en liten stund. Hittade bl.a. en affär med allt kinesiskt/japanskt man kan önska sig i princip (bella du hade älskat alla hk-grejer!). Efter en dag av onda fötter och massor annat åkte vi till hotellet för att ta det lungt. Handlade något att äta också, innan jag somnade trött på hotellrummet!


(jag hade inte med kameran den här dagen, bilder kommer så fort jag har konverterat pappas bilder till jpg-format)
a

Peppmusik

Det blir inget vidare köande idag, anländere förmodligen i norrköping runt fem, om jag inte ändrar mig. Jag skulle inte orka med att komma dit själv om ingen jag känner var där just då. Jag ska istället för de tidigare planerna ha sällskap med pappa, vilket faktist känns ganska skönt. Aja, ha det fint. Det kommer jag ha! (om någon vill höra är det bara ringa efter halv åtta ikväll. Puss!)

(inte den officiella videon men av någon anledning har de flesta officiella ingen "kod")

kent

IDAG!

Och det kommer bli finast, igen!
17/11 2007
07/02 2008
01/08 2008
no words will do

RSS 2.0