Free cone day och mer MER

Dagen började med, ovanligt nog, skola. Det var helt ok, slutade runt halv två. Då gick jag ner mot staden med Lisa, Hanna, Lollo, Agnes, Sofia och Elin (någon mer?). Det var "free cone day 2008" så vi fick gratis glass :D Först tog jag en citronsorbe och sedan gick vi iväg ner mot staden. Vi tog en sväng förbi Elins mammas och Lisas pappas jobb för att Elin skulle lämna lite grejer och sedan begav vi oss mot affärerna. Vi provade lite kläder och så innan vi bestämde oss för att gå och ta lite till glass (a) Jag tog någon slags kolasort, caramell chew chew. Efter att ha ätit ca. halva glassen gick jag, Lisa oxh Lollo till min mamma för att hämta våra saker som vi lämnat där tidigare. Skänkte även bort min andra halva av glassen till min mamma, haha.
Efter det så åkte jag för att träffa Julia, Cicki och Julle. Vi gick och köpte glass, fast jag som redan hade ätit det köpte en MER, haha :D Sedan gick Cicki & Julle och Julia och jag begav oss ner mot staden. Först kollade vi runt lite och sedan satte vi oss i solen och pratade i säkert en halvtimme. Sedan tog jag bussen hem där jag åt och fixade lite. Strax efter åtta for jag till staden igen för att träffa Lisa. Hon mötte mig vid bussen och vi cyklade hem till henne. Nu har vi kollat på film, "Little miss sunshine", och lite sådant. Vad har du gjort idag?
Ha det så bra i alla fall! Puss


a


En vanlig måndag

Idag var det en helt vanligt måndag, tror jag. På klassrådet städade jag och fem till skolgården = usch. Vi trodde vi skulle få göra något kul när dom frågade om frivilliga men icke san icke, så blev dte minsann inte! Efter det så hade vi språk och så fick vi tillbaka våra prov. Det gick ganska bra :) Sedan hade vi NO, hahaha säger jag bara! Lollo! Först så började hon prata skånska och grejer och sedan låtsastjöt hon och massor. Hahah. Läraren fick självklart utbrottet på'na men det var kul, hahha. Sedan hade vi lunch och sedan var det en normal efterlunchenpåmåndagar-dag.
Efter skolan drog jag ner på staden med Agnes lite snabbt. Hittade bl.a. en tröja som jag funderar på att köpa. Sedan skyndade jag (som vanligt) till bussen och for hem. Väl hemma läste jag lite i Oliwer Twist, näästan färdig nu. Och sedan åkte jag för att springa spåret med mamma, men det blev att springa själv eftersom hon ville springa en annan bana än jag. Det var skönt att springa även fast jag fick ont i knäna och har fått jättedålig kondition. När jag kom hem därifrån så duschade jag och sånt. Nu ska jag läsa ut de sista sidorna i OliwerT. Ha det så bra allihopa! Puss


a

Dagen

Min dag har inte bestått av speciellt mycket. Först så var det match då, den gick ju som den gick. :( Det var surt att vi åkte ut och så men vi kämpade ganska bra :)
Sedan åkte jag hem och tog det lugnt en stund. Bakade en okladdig kladdkaka och kollade lite tv. Efter ett tag for jag iväg till affären för tat köpa hårfärg, men dom had einte så många hårfärger där så jag åkte vidare itll nästa affär. Efter att ha velat mellan olika färger hur länge som helst bestämmde jag mig för en mörkbrun. Jag kom också på hur mycket jag faktist saknar mitt blonda. Jag gillade det. Men i sommar blir det blondt igen. :D Sedan cyklade jag hem och åt innan jag började färgningen. Resultatet blev ganska bra, kanske inte precis som jag hade tänkt mig men helt ok. Nu har jag läst lite in my dear klassiker och så. Må så gott allihop! Pussar


a

Hårfärgning

Sitter och nöter Arlene&Jack i väntan på att min färgning ska bli färdig. Brunt igen blir det, dock lite mörkare den här gången. Hoppas bara att dte inte blir för mörkt :( Ska fixa en kopp te och slå på TV:n, eventuellt läsa lite i min kära Oliver Twist som jag måste ha läst ut tills på tisdag och snart ska jag ta ur färgen med. Ca. 10 minuter tror jag :) (bilder kommer så senare, om inte lär dom komma upp på min bilddagbok under namnet rainbowroad). Haha. Ha't så bra i alla fall :)


a

Tankar och handling (med andra ord; min helg)

Helgen har bestått av cup, som inte gick speciellt bra. Men vi kämpade bra i några av matcherna i alla fall och så var det sjukt bra väder, på lördagen i alla fall. Träffade även Filippa, Johanna och några från Stockholm, som jag känner från i sommras. Vi hann inte prata så mycket, eftersom jag var tvungen att gå precis när vi träffades men det var kul i alla fall :) Trevlig helg i alla fall :)
Jag har också kommit underfunn med hur utseendefixerad jag faktist är och har blivit. Det kanske inte märks speciellt mycket, men jo dte är sant. Och jag hatar det. Ne, uschusch. Tror att jag ska låta mitt utseende som för övrigt absolut inte är på topp sjunka till bott. Det skulle vara kul att veta hur jag skulle se ut utan att duscha på kanske tre veckor. Hahah. (observera: ta absolut inte allt jag skriver seriöst, väldigt ofta är det inte det, haha). Måste köpa ny hårfärg med nu. Mitt hår är så sonotnice just nu. Heh. Great (y)
En annan sak jag har kommit underfunn med hur mycket jag älskar snyggfula saker! Inte för att jag äger speciellt många sådana saker men dom är ju underbara! Haha. (Kalla mig konstig osv. men dom är supernajs!)
Nu ska jag gå och fixa lite te tror jag :D Haha. Tenarkomanen nummer ett har ni här! Ha dte så bra allihop i alla fall! Puss!


a

Sammanfattning

Eftersom jag inte har varit så aktiv här på sistone tänkte jag berätta lite kortfattat om min vecka (det som inte redan står).
Måndag: Sjuk (läs om vad en sjuk a har för sig här och här)
Tisdag: Slutade tidigt och gick ner en sväng på stan med Rebecca. Först missade jag min buss men då hade hon redan gott så då gick jag och köpte en pigelin i min ensamhet. Haha. Kalla mig mobbad men glassen var god! Sedan kom i alla fall bussen efter en stund och så for jag hem för att köra match mot mammorna/föräldrarna. VI vann då ;D
Onsdag: Jag gick ner på stan en sväng med Agnes och Hanna. Köpte en vit tshirt och eh, inget mer tror jag. Sedan gick jag till bibblan och köpte en apelsin samt träffade två pluggiga tjejer, kiki och madde :) Haha. Jag gjorde färdigt min NO-läxa och sedan gick jag och kiki för att spela bowling med tjejerna :D Efter bowlingen (som jag för övrigt sög på) gick vi och käkade. Mycket trevlig dag! :D
Torsdag, idag: Gick ner på stan med Agnes och Lisa. Jag köpte ingenting, haha. Eller jo, en glass. Jag kommer bli tjock så mycket glass som jag äter! Sedan missade jag bussen (som vanligt) och fick ta en buss som igentligen inte går förbi mig, men snäll som min pappa var kom han och hämtade mig. Very nice! :D Nu ska jag läsa lite i min favoritklassiker (ehhhh), Oliver Twist. Faktist mycket bättre bok än vad jag hade väntat mig. Nu ska jag gå i alla fall. Ha det så bra allihop! Puss


a

Ugnspannkaka

Jag blev inspirerad av bästa Isabella som gjorde pannkakor och jag satte själv igång. Men istället för vanliga pannkakor blev det en ugnspannkaka, förmodligen en av de mest misslyckade som någonsin gjorts. För det första så hade vi inte tillräckligt med mjölk så jag gjorde bara en halvsats. En hel sats var till två personer, så ni kan ju tänka er hur lite det blir. I och för sig ska jag ju äta den själv så det gör igentligen inget men problem 2: formen var ganska stor. Stor form+lite smet=fail. När jag ställde in den i ugnen så såg den först jättefin ut men sedan så blev den som att det låg tre tennisbollar i! Haha. Små "uppåtgupp" här och där. Och sedan när jag tog ut den så pös den ihop helt! Haha! Men den blev ganska god i alla fall, och det är ju huvudsaken, right?
Jag mår i alla fall rätt så mycket bättre nu. Eller ja, jo lite bättre :)
Och nästa vecka kanske dte blir göteborg! Mellan och jag ska trycka egna tröjor och fika och åka till Haga och ha picnic och gå på lisseberg! Perfekt! Nu måste jag plugga lite till vårat idrottsprov tror jag. Kul! Heh, inte. Ha det bra i alla fall!


a

Ny design!

Som ni säkert har lagt märke till har jag fixat till min design lite nu. Idag var jag sjuk så då passade jag på att fixa till designen. Det fattas fortfarande ett par detaljer men snart så! Vad tycks?
Som sagt har jag varit sjuk idag då. Jag har mest sovit och/eller vilat och sen så har jag kollat ett tag på tv och grejat lite på datorn då. Ska fixa mig lite lunch nu tror jag. Ha det bra allihop! Pussar!


a

Glasscyklisterna

Vaknade upp hemma hos Lisa av att Agnes mobil ringde. Hon skulle bli hämtad vid tio :o Vi var jättesega på morgonen, speciellt jag, haha. Först tänkte vi fixa frukost men istället gick vi ut till Lisas studsmatta och hoppade lite, i bara pyjamaser! Hettehett, vill jag säga ;p Efter att Agnes farmor hade hämtat henne så fixade jag och Lisa frukost. Vi satt ute och åt, mycket mysigt! Efter att ha suttit där ett bra tag bestämmde vi oss för att gå in och fixa oss. Sagt och gjort gick vi upp till Lisas rum och började fixa oss. Det tog ca. 10000 timmar eftersom vi gjorde massor med andra saker samtidigt. Efter en stund var vi i alla fall färdiga och vi gick till någon affär för att köpa en present till Lisas mamma, som fyllde år dagen innan. Efter det gick vi och fixade saft och sedan for vi till macken för att köpa glass. Vi tog glassen och saften med oss och cyklade iväg en bit, innan vi stannade för att äta den. Först hamnade vi på något skumt ställe med bärfisar, därifrån åkte vi fort! Sedan slog vi oss ner på några stengrejer en bit därifrån. Efter att ha ätit upp glassen cyklade vi ännu en stund. Sedan ringde min mamma och sa att hon kunde hämta mig, eftersom hon ändå skulle köra den vägen så då åkte vi hem till Lisa för att fixa ihop mina grejer och så. Efter en stund kom min mamma och vi for hem. Nu har jag varit ute en stund, superfint väder, jotack! Sedan vid sju ska jag se TopModel-reprisen och kanske hitta någon promenadkompis? Ha't så bra allihop!


a

Lördag

Jag tog bussen till stan för att träffa Julia runt ett. Vi gick direkt ner till McDonalds och köpte McFlurry! Tyvär var inte vädret lika härligt när vi äntligen sågs som när vi började bestämma, men dte gjorde inte så mycket. Vi gick till massor med affärer såklar, träffade Anton en sväng med, haha. Jag köpte ingenting och det gjorde inte Julia heller. Eller jo föresten, jag köpte glass då och en festis :) Fast det räknas inte, haha :( Sedan åkte jag hem till Lisa runt halv fyra. Nästan direkt åkte vi till konsum för att handla. På vägen fick jag mig också en rundtur i Lisas område samt en utpekning av ställen som hon hade gått på dagis på, var folk bodde och var hon hade lekt att man skulle fälla varandra på isen när hon var liten. Efter en stunds rundtur hamnade vi vid affären. Vi spenderade ett antal minuter till att bestämma vad vi skulle äta. Till slut köpte vi en äpplecider, skinka och sojakorv. Haha. Sedan tog vi en liten till rundturssväng, bl.a. till Lisas gamla skola. Efter nästan en timme kom vi hem till henne igen. Där satte vi igång med att fixa mat och sådant. Jag fixade riset och Lisa korvarna, haha. Efter en stund var maten fixad och vi slog oss ner med lite bra musik. Efter att vi hade suttit där en stund så ringde vi Agnes som kom till oss runt halv tio. Vi hade det mycket trevligt ända tills det ringde på dörren vid 12-tiden. Panik! Och jag som är så jävla känslig för sånt. Och till på köpet var vi ensamma hemma! Vi gick ner till dörren och försökte kolla ut, för vi vågade öppna. Vi såg ingen så vi bestämmde att vi skulle kolla på en film istället. Efter en stunds panik (i alla fall hos mig) så satte vi igång filmen; eurotrip. Den var ganska bra, även fast jag somnade. Haha! När den filmen var slut så satte vi istället på roadtrip. Den var också ganska bra, tror jag, men vi stängde av den efter ett tag. Lisa hade gått och lagt sig i sin systers säng och Agnes höll på att somna så ja, vi fixade oss lite inför att sova och Lisa, gullungen la sig på sina kuddar på golvet. Haha, hon är ju för söt. Men där kunde hon själklart inte sova så länge (?) så hon gick inn och la sig i sin systers säng medans jag och Agnes låg kvar i Lisas rum. Vad har ni gjort idag?


a


Nadjan

Snart ska jag fara med bussen till Nadja. Det ska bli mycket trevligt eftersom jag inte har träffat tjejen på superlänge. Vi ska kolla lite smått på LHC-matchen, även fast jag faktist inte orkar med dom längre. Förut så drogs jag väl med i hela den här "viärifinal"-grejen men fy fan. Dom var så dåliga så sist så jag orkar inte med dom. Jag vet att ni ville veta ;p
Sedan ska jag förhoppningsvis tvinga med henne ut på en promenad. Haha. Jag och promenader </3 Och sen blir det väl lite annat trevligt, haha. Ha't så bra allihop!


a

"Jag gör stan osäker på min röda cykel"

Dagen har varit helt ok. Först hade vi sovmorgon vilket var sjukt skönt, även fast jag alltid tror att jag har missat bussen. Först var det matte. Jag var i datasalen hela lektionen och höll på med min undersökning. Jag blev färdig med mitt lilla formulär så nästa lektion ska jag förhopnningsvis börja med själva undersökningen. Några frivilliga som inte vet vad det går ut på? :D
Efter matten var det lunch och sedan kom den superlånga eftermiddagen. Den gick ovanligt snabbt och jag gjorde färdigt två saker på engelskan, dvs. nu har jag bara min bokrecension kvar att lämna in. Skönt! På No:n hade vi vikare och kollade på film. Det var asslappt. Sedan slutade vi och jag tog bussen hem.
Jag har kommit fram till att promenader gör en mycket gott. Jag sover bättre, jag mår bättre, blir liksom lättare inuti osv. Plus att kombinera nöje (=fotografering), motion (=själva promenaden/cykelturen) och avslappning är helt perfekt! Kom på en bättre kombination lixom! Okej, nu kom jag på en hel rad bättre kombinationer men det spelar ingen roll. Jag är ett promenadfreak och jag är stolt över det :)
Nu ska jag fixa lite med någon SO-läxa vi har tills imorgon. Väder nånting. Ha det så bra allihop! Pussar


a

Think outside the box

Har varit ute en sväng nu. Enda sällskapet var kameran och cykeln, och det var faktsit sjukt mycket mysigare än vad det låter. Det är därför jag gillar promenader, både med mig själv och med andra. När man går för sig själv så får man tid att tänka igenom saker som man annars faktist inte alls har tid med. Det är det som gör det så mysigt på något vis tycker jag. Och så var det ju superfint väder. Jag slog mig ner på en brygga en stund och även om jag nästan satte handen i fågelskit och nästan trillade i vattnet så var det fint på något vis. Eller fint och fint, det kanske låter lite överdriver men det var så lugnt där. Så långt bort från alla läxor och krav och utseendefixeringar osv. Kort och gott: jag hade det trevligt ute även fast jag var själv. Ha det så bra allihop! Pussar,


a

Ändrade planer

Den nya designen kommer nog inte upp ikväll trots allt. Eller kanske, vi får se lite. Jag har fått ont i huvudet plus att jag är inte helnöjd med min nya header så ja, vi får se helt enkelt. Annars har jag väl inte gjort speciellt mycket den här eftermiddagen/kvällen. Var ute och fota en stund förut och lite sånt.  Och snart ska jag fixa en kopp te och kolla om det går något bra på tv. Kanske ska se på "Holes"? Pappa var snäll och hyrde hem den eftersom jag missade slutet när vi såg den i skolan men jag har fo

1a !

Dagen, och helgen med för den delen, har för mig bestått av innebandy. Det var cup in our hometown! Orkar inte berätta om hela cupen men vi vann i alla fall B-finalen! Sjukt bra kämpat tjejer!
Annars är jag jättetrött nu. Glad också. Arg, besviken också av olika anledningar. Men ja, bra dag! Om en stund ska jag ut en sväng, promenad. Någon som har lust att följa med?
Och justja! Inom kort kommer min nya design upp på sidan, kanske inte världens snyggaste men jag har ju haft min gamla ett tag nu. Ikväll är den förmodligen uppe, om någon har lust att kika!
I övrigt får jag be jättemycket om ursäkt för min superdåliga uppdatering. Jag vet att folk inte kollar lika mycket på min blogg pga det men ja, keep looking, jag ska bättra mig jag lovar! Ha det så bra!


a


Attans maränger

För det första: jag får be om ursäkt för min dåliga uppdatering. Har inte hänt speciellt mycket dom senaste dagarna + att så fort jag har något att skriva om så försvinner inlägget. Bara så där! Dålig stil tycker jag. Ha-ha-ha :( (ursäkten godtagen? :D)
Idag var ganska segt i alla fall. Min grupp skulle igentligen ha redovisat på SO:n men så blev det inte, som tur var. Vi är inte ens färdiga. Heh.
Efter skolan så gick jag ner mot staden tillsammans med Hanna, Agnes och Lovisan. Efter en stunds övervägande kom jag fram till att jag faktist inte orkade stan idag så istället skyndade vi som smått till Hemköp där jag köpte en banan och lite nötter. Haha. Vad nyttig jag har blivit (y) Haha. För den här gången i alla fall. Sedan sprang jag mot bussen som jag nästan missade men kom med i alla fall. Sedan när jag kom hem slöade jag vid TV:n en stund och nu ska jag nog läsa ett tag i my dear Oliver Twist. Den ska vara utläst nästa vecka (y) Eller kanske veckan efter det. Äsch, jag vet inte. Snart i alla fall. Och sedan ska jag ut en sväng hade jag tänkt. Plugga lite borde jag väl också göra antar jag. Snart är det dags för sommarlov tycker jag! För ett par dagar sedan tänkte jag att det var maj och blev superglad för att det bara var en månad kvar till skolavslutningen. Eftersom ingen hindrade mina glädjetjut (okej, inga glädjetjut men i alla fall) så gick jag i god tro om att det bara var en månad till skolavslutningen. Men ack så fel man kan ha! Efter en stund slog det mig att det faktsit bara var april, och inte ens slutet utan början! No nice feelings, huh! Men men, jag får väl överleva antar jag. Ha det så bra  i alla fall! Pussar.


a

Sommarsmak

Sommarfavoriter:


1. Klänning från Joelle. 349:-
2. Bikini från La redoute. 279:-
3. Strandklänning från La redoute. 189:-
4. Bikini från Nelly. 499:-

Den här sommaren ska bli bäst! Göteborg, Norrköping, Kent osvosvosv. Ah! Jag vill ha sommar nu!


a


Tygtavlor

Igår köpte jag ramar och typ som sagt. Har pysslat med dom hela morgonen och jag är ganska nöjd faktist. Fast det ska upp en till sedan med. Fast dom hade inte det tyget jag ville ha så vi köpte inget annat till den. Okej, intresseklubben antecknar jag vet.
Idag ska jag i alla fall inte göra något speciellt. Eller oj! Jag måste göra nån äcklig ost till hemkunskapen ^. Och så måste jag städa och så vill jag till staden och fika med någon om jag hinner. Någon som vill? ;p Och en promenad vore urnajs! Jag älskar promenader! Haha. Kanske lite töntigt igentligen men jag orkar inte bry mig. Haha. Får se om jag kan tvinga någon, mohaha. Ha det så bra allihop i alla fall!


a


(inte så bra bild, i know)


Kiki

Kom nyss hem från Kiki. Vi gick först på promenad, som var sjukt läskigt! När vi gick så var det inte speciellt mörkt osv men sedan när vi skulle tillbaka var det kolmörkt! Och det fanns inga hus i närheten eller något! Asläskigt. Hahaha. Sedan gick vi hem till henne och fixade lite melonbitar occh snackade en stund. Sen så kollade vi på Fucing Åmål och lite annat såndant. Bra film, tycker jag väl :) Heh. Sen gick jag hem i alla fall och nu sitter jag här. Ska fixa lite te och sånt mys :) Ska lägga mig rätt så tidigt tror jag, är sjukt trött. Ha't så bra!


a

Ikea

Kom precis hem från staden. Mamma var med och vi gick till ställen som Ikea, Maxi och sådant. Köpte tre ramar + tyg till dom och så köpte jag ett par nya skor! Haha. Kanske langar bild senare. Asså haha, på skorna. Men det var rea så dom kostade bara 150 spänn :) Så det blir väl att använda någon gång :) Haha. Och nu ska jag nog ut och gå en sväng och sedan ska jag greja med mina tavlor. Kanske se någon mysig film eller träffa någon eller så. Någon som vet om det går något bra på TV? Aja, nu ska jag nog ut en sväng. Ha det så bra!


a

Vår

Gårdagen tillbgringades efter bussmissar osvosv. med Lovisa och Lisa. Vi åt glass och hoppade studsmatta och provade kläder på H&M. Haha. Lollo skjutsade mig på sin cykel ner till staden så for vi direkt till H&M. Där provade vi massor kläder som var ja, lite speciella. Hahah. Fast dom var faktist mycket snyggare på än när man bara såg dom :) (jag langar bilder på det) Sedan så åkte till BK och köpte glass. Som vanligt race i hinderbanan också, hahaha. Sedan så åkte vi väl hem till Lisa och hoppade studsmatta och grejer. Stdsmattor är vår på riktigt! Plus att vi hoppade i tshirt och dom hoppade i shorts. Jag frös i shorts så jag hade jeans men i alla fall :) Jag åkte hme runt sex för jag orkade inte med att ta bussen senare.
Idag har jag i alla fall inte gjort speciellt mycket. Miss blue på repeat och vårsoligt ute. Mycket trevligt vill jag lova! Ska nog ta en sväng ut sedan. Och läsa lite Oliver Twist borde jag väl också göra. Ha det så bra allihop. Puss :*


a


Amazing grapes

(Okej, all cred till Lisa för rubriken, haha)
Mycket trevlig dag minsann! SO:n alltså! Hahah. I alla fall efter skolan åkte jag och Lisa hem till henne. Det gick mycket snabbare än väntat faktist :o Vi brukar vara superlångsamma, men inte idag! Haha. Vi gick till macken och köpte glass och annat mys. Seden när jag skulle hem så missade jag självklart bussen från Lisa dvs. jag missade bussen till mig med. Lisa skulle på basket i staden så jag fick skjuts av dem dit. Först gick jag ner på staden för att sätt in pengar, men icke san icke banken var stängd :( Då gick jag istället till HM och hittade en mycket trevlig grej med reakläder på. Hittade den mycket fina skjortan jag har spanat på i kanske en månad men inte kännt att jag har pengar för. 100 spänn nu bara! Haha. Kul bara att jag är pank den här månaden :( Great work! Men jag får väl försöka fixa lite pengar på något vis..

Föresten, om det är sant som dom säger: rip Anders :( Vi älskade dig.

Ha det så bra allihop i alla fall. Puss.


a

Brownie

Föresten har jag brunt hår nu (kolla bilden)! :o Det är ganska läskigt osv men jag vart ganska nöjd. Föresten, färgen på bilden är lite gråare än irl. Och ursäkta posen.
Jag har ont i knät med :( Ganska mycket faktist :( Eller ibland i alla fall. Kort och trist inlägg, jag vet. Ska dricka te nu. Puss :*


a


YEYEYEYE!

Bloggnörd som jag är är jag superglad att bloggen äntligen är igång igång! Läste någonstans att det skulle ta 6 timmar, jojo det håller vi ju med om. Men men! Glad att allt är igång i alla fall.
Idag har varit en ganska mysig dag. Bara två "riktiga" lektioner, slutade dessutom halv två. Efter det drog jag ner på stan tillsammans med Lisa och Hanna. Vi gick till Burger King och köpte glass osv. Mycket trevligt! Jag var i och för sig tvungen att gå ganska tidigt för jag hade utvecklingssamtal men det gick bra så ja, det var helt ok. Efter det åkte jag hem och ja, nu har jag inte hunnit göra speciellt mycket.
Föresten, jag har blivit helt nere i miss blue. Haha, jag vet. Den är ganska dålig igentligen, men den ger mig sommarkänsla okkkk? Haha. Vad pinsam jag är. Kanske ska jag avslöja alla andra nördhemligheter också? Okej, det kanske inte är så nördigt att jag gillar den låten men i alla fall. Haha </3 Får sommarkänsla av den ju! Haha, ge mig sommar nu tack. Om ni vill lyssna på den finns den här.
Justja! Idag är ju första april med! Har inte blivit lurad alls. Tror jag i alla fall. Eller föresten! Haha, vi har ju ett, fast det anade jag faktsit att det var ett skämt. Men ändå. Haha. (Kan inte berätta om hon har kört den på någon annan..).
Älskar vädret idag också! Haha, jag är så vuxen (=nu ska vi prata väder). Nej men det var sjukt mysigt ute idag. Jag gick utan jacka och allt. Det är vårtecken om något! Föresten har jag sett massor tussilago och krokusar och sådant! Det är också vår! Haha. Ha't så bra!


a

RSS 2.0