Skolavslutningsdagen (matrecensenter, Martin Roos och bilder)

Jag tänkte berätt lite om min gårdag nu. Den var hemskt mysig och trevlig och allt det där! Dagen började med att jag steg upp klockan kvart över sju ungefär. Jag tog god tid på mig att fixa mig så bra som det gick, ändå så blev dte stressigt i slutet! En och en halv timme senare åkte vi och hämtade Agnes och på vägen dit släppte mamma av mig för lite sista sekunden shopping bestående av hårnålar från Hemköp. Lite udda ställe att köpa hårnålar på kanske men jag hittade nästan inga hemma så man var ju ta det man har. Sedan kom mamma och hämtade upp mig tillsammans med Agnes som hade hämtat under tiden. Vi for till skolan för att gå på avslutningen.

I skolan träffade vi klassen och efter en liten stund av väntan och för min del även massor med papparazikort gick vi i rask takt ner mot själva avslutningen. Den var väl ganska seg, men helt ok. Bättre än förra året faktist, inte lika tråikg alltså. Haha! Efter avslutningen mötte jag upp mamma och vi gick och åt lunch. Jag åt jasminris tillsammans med kyckling och limeochchili-sås. Eller såsen är jag inte söker på men dte var något sådant. Om jag får leka lite matrecensent så kan jag medela att kycklingen vare lite mesig för min smak, inte så kryddad alltså men annars var det gott. :)

Efter det köpte vi jordgubbar och sedan spurtade jag genom staden med högklackat och skavsår, det var inte skönt vill jag lova! Tog bussen hem och när jag skulle gå vägen från bussen till mitt hus fick jag nog. Jag tog av mig skorna och gick den sista biten barfota istället. Det var skönt, väldigt skönt faktist.

Väl hemma så åt jag lite jordgubbar och började fixa med maten som jag skulle äta på kvällen. Jag skärde sallad och gjorde klyftpotatis. Mamma skjutsade mig till Kentutställningen där jag mötte Lisa och Hanna. Jag kom försent eftersom att det hade varit mycket traik etc. men det var fint ändå. Martin Roos var där och han var gullig i sitt bakåtslickade hår. Puss på det. Efter det åkte vi hem till Lisa för att göra i ordning oss lite. Jag berättar mer om kvällen senare! Ha ett underbart sommarlov! Pussar


a

Här kommer bilder från skolavslutningen
(hoppas att det är ok med er, de fotade, annars får ni säga till):
         
1. Dagens outfitt!
2. En sommarfin Hanna och en sommarfin Agnes!
3. Till vänster om mig ser ni Sofia och i bakrunden skymtar man delar av Lollo!
4. En glad Sofia!
5. Elin med mobilen i högsta hugg samt Sofia som tycks ha fastnat på många bilder! :D 
6. Lollo var fin som alltid!
7. Karin, Natalie och Rebecka, i bakrunden skymtar man andra Karin.
8. Agnes iförd superfina glittergrejer som dom sköt ut över lokalen + en en av hennes obligatoriska poser!
9. Fick nästan inga bilder på Lisa, men snygg var hon i alla fall!
10. Rebecka snyggingen!
11. Fick nästan inga bilder på pojkarna i klassen men här kommer en. Henke och Johan :)

Fler bilder laddas ev. upp senare :)

Kommentarer
Postat av: glitterandbling

härliga bilder! :)

2008-06-13 @ 20:47:51
URL: http://glitterandbling.blogg.se/
Postat av: Chattis

svar: Tack :) Hoppas du använde firefox så syntes hela sidan, som alltså skall vara grön. IE lagar den och ser litet dum ut! Ha det bra!

2008-06-13 @ 20:51:48
URL: http://chytten.blogg.se/
Postat av: kamilja

Orka vara sådär sjukt jäkla söt som du är, alltså vafan, får seriösa mindrevärdeskomplex här borta. Ledt den feinaste outfiten också. Och helvete vad jag saknar att snacka med dig, bruden. Vi måste göra det så snarast möjligt, okej? Puss.



2008-06-14 @ 00:07:47
Postat av: isabella

Åh, mysigt värre! Du får berätta mer om kentutställningen sen, vad som ställdes ut och så! Och vad fina alla var! (du verkar iallafall ha lite normalt folk i din klass). Och du, du var så himla fin! Du är så himla fin! om du var här..

2008-06-14 @ 11:53:03
URL: http://bellafraise.blogspot.com
Postat av: Alex

Oj, blev jätteledsen när jag såg trapporna hehe.

saknar

2008-07-02 @ 00:12:02

Speak out loud!
Vad tycker du?



Ditt namn:
Kom ihåg mig:

Mail (publiceras ej):

Din blogg/hemsida:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0