Tisdagar fyllda av jordgubbar samt SATC

Vaknade upp på tisdagen hemma hos Julia. Vi segade oss en stund innan vi började klä på oss och fixa oss lite slarvigt. Vi cyklade iväg för att plocka jordgubbar vid två, vi var inte hemma förens vid 4. Great (y) Och ingen lunch hade vi ätit! Trötta på alla satans jordgubbar och trötta i benen efter cykling i motvind och uppförsbacke kunde vi äntligen sätta igång med lunch. Vi åt färskpotatis och currykyckling. Kanske inte bästa kombinationen men bättre än vad ma kunde tro. Smarrig var det i alla fall!

Efter lunchen gjorde vi i ordning efter oss och sedan bytte vi om och fixade oss lite bättre. En stund innan sex kom min pappa och hämtade upp oss hos Julia och körde oss in till stan, det ligger nämligen nästan på vägen hem för honom. Vi landade på bion klockan kvart i sex och fick raskt tag i ganska bra biljetter samt popcorn. Filmen vi skulle se var Sex And The City, och den var verkligen bra! Jag orkar inte rabbla upp någon recension men den var grymt bra i alla fall! Verkligen värd att se!

Efter att filmen var färdig kilade vi iväg till busshållsplatsen och tur som vi hade kom bussen efter 2 minuter! Vi åkte tillbaka till Julias hus där vi slappade och sådant. Vi hade även turen att det gick två SATC-avsnitt på kvällen som vi kollade på (det går föresten varje dag mån-tors kl. 23-24). Mycket mys! Somnade väl någon gång runt ett, igen. Trevlig dag, bra film! Puss!


a


Kommentarer
Postat av: jforsbeg

men hallå, skulle du ladda ner satc?

jag kan ju ta med min ugly betty så kan vi ha den dära 'temadagen' vi pratade om! ;p

puss <3

2008-06-27 @ 12:32:04

Speak out loud!
Vad tycker du?



Ditt namn:
Kom ihåg mig:

Mail (publiceras ej):

Din blogg/hemsida:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0