KLICKLICK

Hej sötnosar! Det var länge sedan jag skrev något i den här bloggen. Jag misstänker att dte inte kommer bli speciellt ofta.. Men vad ni är söta! Har ett par läsare som flitigt går in och kikar varje dag, superkul ju! Men om du inte vill vänta superlänge mellan varje inlägg så hänvisar jag till min ny blogg. Klicka på texten för att komma dit! Hoppas att ni har haft en superbra julafton! Pussar!

TÄVLING, NY DESIGN & FRAMFÖR ALLT: NY BLOGG!

Jag har ju pratatom att ag har små hemligheter och ja har lovat att avslöja dem idag. Jag har en ny blogg! Jag har ju skrivit om flera gånger att jag har tröttnat på den här lite och att jag vill ha ett nytt namn. Så nu är jag äntligen igång! Jag kommer antagligen att fortsätta skriva lite på den här bloggen, dock lite mer "seriösa" inlägg i så fall. Så kika in på min nya blogg här! Jag har helt ny design och en tävling på g dessutom! Så vi ses där väl? Haha! Pussar!


NYA UNDERBARINGAR


Kommer ni ihåg att jag pratade om mina nya underbaringar som jag köpte i Danmark? Dess tre var det, från Friis & company. Svarta stora "bollar" är nog mina favoritörhängen och de längst till höger gillar jag jättemycket! Vad tycker ni om dem? Pussciao!

SPELNING

Hej! Jag har inte hunnit med att blogga något idag, ber om ursäkt för det. Dirket när jag kom hem från skolan så duschade jag och åt lite innan jag åkte till stan och sedan vidare. Jag och några kompisar har nämligen varit på ett par andra kompisars spelning, haha. Inte direkt min musiksmak kanske, men de var väl rätt duktiga på att spela :) Efter det väntade vi i över en timme på tåget, UTE! Iskallt var det! Men jag lever :p Haha! Sedan gick vi och mötte ett par i stan osv. Och nu är jag hemma! Detär faktist ganska skönt att vara hemma och ta det lite lugnt. Jag tror att det är så jag ska spendera helgen faktist. Jag kan behöva lite vila efter allt plugg!

Ni får ha det finfint, i helgen blir det garanterat mer bloggning! Hihi! Puss!

SATURDAY IS A NO-SECRETS-DAY!

Hej! Har suttit hela kvällen med skolasaker känns det som, har grymt mycket att göra färdigt till imorgon. Men det jobbigaste, NO:n, är jag färdig med nu. Jag ska bara finjustera det lite. Så jag kommer antagligen att vara lite off från bloggen ikväll med, ber om ursäkt för det. Men i helgen ska jag avslöja mina små hemlisar, haha! Puss sötnosar!

Btw: ganska gammal bild men ni måste ju ha något att titta på medans jag är borta? Haha! Puss!

BACK TO BUSINESS

Hej allihop! Jag kommer att ha fullt upp med skolsaker resten av kvällen så det kanske inte blir så mycket bloggande. Jag hade igentligen tänkt att avslöja ett oar hemligheter jag har på g här i bloggen men det får blir i helgen i stället. Idag har jag i alla fall varit på en grej med min tjejgrupp, kul! Jag var inte med på hela, fick spurta till bussen i kylan och kissnödig som jag vet inte vad var jag när jag steg på bussen (to much information?). Men jag har haft en trevlig dag i alla fall, även om jag fortfarande är grymt förkyld. Ha en fin kväll sötnosar!

FEVER IS WHAT'S FOR DINNER

Hej allihop! Idag är jag hemma från skolan, grymt förkyld! Har även en feber på g misstänker jag, men jag vet inte riktigt. Försöker äta mycket nyttigt och så i alla fall, så att jag blir frisk så snabbt som möjligt!

Resten av dagen ska jag spendera med diverse olika böcker, plugg med andra ord. Jag har grymt mycket att göra känns det som, eftersom att jag var ledig i fredags och allt. Vad har ni för er idag då? Hoppas ni känner er bättre än vad jag gör i alla fall!

Jag hade tänkt att lägga upp en bild på mina nya underbaringar som jag köpte i Köpenhamn, men blogg.se verkar inte vilja samarbeta? Kommar upp en bld senare idag förhoppningsvis! Pussciao!


INSPIRATION: Erin HeathertonUnderbara bilder, eller vad säger ni? Gillar speciellt den näst längst upp till vänster, den till höger om den samt de två understa på vänstra sidan. Vilka bilder gillar ni bäst? Puss!

FAVORITKLÄDAFFÄR VS. TOP MAGAZINE

Hej sötnosar! Sitter här helt genomförkyld och velar. Praon kommer ju snart upp i kalendern och jag har fortfaranmde inte bestämt mig för exakt var jag ska praoa. Bestämt är i alla fall att praon kommer äga rum i Stockholm, så grymt kul! Men vad tycker ni jag ska satsa på, klädaffär eller tidning? En rolig en ska det vara i alla fall! Måste ju skicka iväg min lilla ansökan snart, hihi!

Skolavslutning och det var tillräckligt varmt för att gå i linne och kjol. Bigg miss, huhu?

RSS 2.0