GOD NATT

Jag borde igentligen gå och göra mig i ordning nu, jag ska trots allt upp runt sex imorgon. Men för en gång skull har jag i alla fall bestämt kläder tills imorgon, ett framsteg! Haha. Jag borde ändra mina vanor, helt klart. Imorgon ska jag lägga mig supertidigt. Om jag hinner.. Haha! Ha det fint och sov så gott! Fred ut,


a

Kommentarer
Postat av: wackert

haha skönt å ha bestämt kläder innan, ibland nör jah ska göra dt så kmr ngt annat ivägen o sen så glömms dt helt enklet bort.



Ha en bra dag

2008-09-03 @ 14:29:47
URL: http://wackert.blogg.se/
Postat av: Sica

Hej! Och grattis! Du vann omröstningen och blev utsedd till veckans blogg hos mig! Det innebär att du går vidare till månadens blogg-tävlingen som startar redan imorgon! Vinner man där går man vidare och tävlar om att bli årets blogg 2008!Du har även makten att ge deltagarpriset till vem som helst som har en blogg! Den som får priset utav dig har en direkt nomineringsplats nästa omgång av veckans blogg! Enda kravet är att denna inte ska ha varit nominerad tidigare så för att underlätta det hela kan du skriva ner 3-4 st bloggar si nummerordning så kollar jag upp om de har varit med tidigare :)

Till sist brukar jag alltid ställa tre snabba frågor till vinnaren och svaren publicerar jag i inlägget så fort jag får tillbaka dom :)

1. Hur länge har du bloggat?

2. Varför bloggar du?

3. Har du själv någon favoritblogg?



Grattis igen och lycka till imorgon!

/Sica

2008-09-03 @ 19:11:27
URL: http://sicastyle.blogg.se/

Speak out loud!
Vad tycker du?



Ditt namn:
Kom ihåg mig:

Mail (publiceras ej):

Din blogg/hemsida:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0