BÄSTA BANTNINGSTIPSET

Jag ska precis börja med lunch nu, frågan är bara vad jag ska göra. Det finns inte så mycket jag kan äta direkt.. Kan verkligen rekomnedera tandställning för de som vill gå ner i vikt, ha i den tills de slutar göra ont, då tar du ut den vilket också gör ont. Och så fortsätter du så tills du uppnått önskat reultat i din viktnedgång.. Haha, skämt åsido, jag har ingen aning om vad jag ska äta. Men jag får väl hitta på något. Sedan borde jag väl fortsätta med idrottslektionen med, den ska vara färdig på torsdag. Men det går nog relativt snabbt hoppas jag :) Ska även försöka ta mig ner till affären och köpa frimärken + posta ett brev :) Vi får väl se hur det går med det. Aja, ha det fint allihop, jag ber om ursäkt för mitt ständiga klagande. Ska försöka sluta med det! Puss,


a


Kommentarer
Postat av: charlina

fin blogg ! :)

2008-09-16 @ 15:32:01
URL: http://charlinas.blogg.se/
Postat av: Sandra

Brukar vara svårt att komma på något att äta! Ska försöka komma på något tills ikväll, kanske får gå ut för min fantasi är dåååålig.

2008-09-16 @ 16:44:19
URL: http://froggie.blogg.se/
Postat av: LINA VERONICA

haha, ja men det försvinner nog om ett tag och tänk så fina tänder du kommer få! visst skulle du ångra dig om du tog ut den igen?

2008-09-16 @ 16:46:06
URL: http://linaveronica.blogg.se/
Postat av: lovisa

pankakor det funkar för mig:)

2008-09-16 @ 20:12:32
URL: http://loviiissaa.blogg.se/

Speak out loud!
Vad tycker du?



Ditt namn:
Kom ihåg mig:

Mail (publiceras ej):

Din blogg/hemsida:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0