Myskläder

Hej bloggläsare (haha)! Ber om ursäkt för att jag uteblivit från bloggandet idag och igår. Har skrivt två inlägg men det har aldrig blivit att de kom upp. Skrev ett om kent bl.a. Om konserten. Efter en lång stund av funderingar kom jag fram till att det är meningslöst att försöka beskriva.
Ni som var där fattar.

Idag har jag inte gjort så mycket i alla fall. Kiki och hennes mamma kom hit en sväng i förmiddags och fikade lite grann. Hann prata en liten stund också innan Kiki var tvungen att gå. Hon skulle med en buss serni :) Jag har i alla fall varit lite duktig och städat och sådant. Fast nu ser det väl lite halvdant ut igen pga. av att jag drog ut lite gamla tidningar. Ska nog plocka ihop dom igen snart.. Skulle igentligen ha träffat Julia idag med, men det blev inget. Får inte tag i henne (?). Mitt på dagen någon gång pratade vi och hon sa att hon skule vara hemma vid fyra. Har smsat och ringt men hennes mobil är inte på verkar det som. Hon blev väl kvar hos sin syster antar jag. Haha :)

Nu ska jag, iförd jättebekväma blå pyjamasbyxor och ett gult linne, gå och dricka lite te. Ovanlig kvällsaktivitet va? Hahah. Ha det fint allihop i alla fall! Pussar,


a

Kommentarer
Postat av: Me

Tack! =)

2008-08-03 @ 21:29:53
URL: http://modestiaaparte.blogg.se/
Postat av: Sofie

Sv: Håkan är underbar!!! <3

(du är väldigt söt, på tal om havregryn..!)

2008-08-03 @ 21:51:45
URL: http://havsengel.blogg.se/
Postat av: S

haha det var en shysst deal! hoppas på en ny kent konsert really soon!! :):)

2008-08-03 @ 22:42:43
URL: http://eyeshot.blogg.se/
Postat av: freddyy :D

men dom kommer ju tillbaka :) med et tnytt ablum de blir ju bra ;d

2008-08-04 @ 00:42:02
URL: http://fws.blogg.se/

Speak out loud!
Vad tycker du?



Ditt namn:
Kom ihåg mig:

Mail (publiceras ej):

Din blogg/hemsida:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0